Sadece kız cinsiyetini seçince de bir şey değişmiyor kızlar da öyle. Bu platformda öyle bir ortam kuramazsam da başka bir yer biliyorsanız bana önerebilirsiniz,
2 ay
İnternet ortamında ne yazık ki öyle bir ortamı bulmak, eskiden olduğu gibi mümkün değil.
Bunun sebebi, alttan yetişen jenerasyonun öne çıkan popüler kitlesini zaten senin şikayet ettiğin kitle oluşturuyor, bir de sanal alemde cetelesmis sorunlu, arızalı, hasta tipler gruplaşma oluşturuyor, senin beklediğin şekilde seviyeli ortam kuran gruplara dadanip parazit gibi yayılıp orayı da içeriden fethediyorlar.
Bu platform özelinde konuşacak olursam, böyle bir şeyin ihtimali olacağını zannetmiyorum. Kast ettiğim şey dört dörtlük bir ortam değil, nasıl bir ortam kurarsan kur, muhakkak o parazitlerden birisi gelip kanser gibi yayılıyor.
Burada seviyeli ortam kurmak biraz seçici davranmayı gerektiriyor canım 😊 Kimiyle asla muhatap olmayacaksın, sınırlarını net koyacaksın, cevap vermeyerek de saygı gösterebilirsin aslında. Alternatif olarak Ekşi Sözlük’ün bazı başlıkları, Reddit’in Türkçe toplulukları zaman zaman daha kaliteli olabiliyor ama hiçbir yerde yüzde yüz filtre yok maalesef 🙃 DM’den yazma konusunda da çok sıcak bakmıyorum, burada konuşmak daha iyi 💬
Cevap
12Cevap
Burada ortak konular ve verilen cevaplara bakarak birisinin azcıkta olsa analizini yapabilirsin.
Burası hemen hemen tüm uygulamalardan daha iyi yaklaşımlara yerini bırakıyor.
Bu platformda he. senin hayal gücün baya gelişmiş ya da platformun nasıl bir yer olduğunun farkında değilsin
Konuştuğunuz kişeye göre değişiyor. Seviyeli, saygı kişilerde var yok değil.
Bu platformda da kurulur ama çok seçici olmak gerekiyor
Redditte iyi sublar var
Kullanıcı adı daha sonradan değiştirilebilir mi orada?
İkisi aynı şey değil mi
Bu site kesinlikle öyle biryer değil ama ayağında gümüş hal hal olanlara bakabilirsin
Reddit ortamı iyi mesela
Ne beklediğine bağlı yahu
kurulur emin ol
kurulmaz
Bilmiyorum
Harunistann
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?