Diğer Düzgün sohbet muhabbet tarzı forumlar nelerdir? İsaCan0123 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sohbet muhabbetin olduğu güzel forumlar neler? Güncellemeler+1 yıl yok mu yav TR de düzgün forum? Düzgün sohbet muhabbet tarzı forumlar nelerdir? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deveyeyaranandiken Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl öyle düzgün insanları seçip de koydukları bir forum yok maalesef. sen forumlara girip düzgün insanı seçiyorsun 0 0 Yorumla
FragileDreams Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ekşinin eski zamanları aynı tarif ettiğin gibiydi. Şimdi kaldıysa 3-5 düzgün blogger vardır hala 0 1 Yorumla İsaCan0123 +1 yıl aktif güzel bir yer arıyorum ya çabuk sıkılan birisiyim sohbet etmeyi seviyorum Yorumla
artikyitir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bulursan bana da söyle 1 2 Yorumla İsaCan0123 +1 yıl bulursam linki direkt sende Yorumla artikyitir +1 yıl tenk yuu Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yok krşm KS gibi biyer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neee 0 3 Yorumla İsaCan0123 +1 yıl zor bir soru değil normal şekilde sohbet muhabbet insanların aktif olduğu forumlar var mı Yorumla By_Sarkastik +1 yıl Küçük Elif geldi aklima 😂 Yorumla İsaCan0123 +1 yıl @By_Sarkastik dizi repliği miydi az daha açsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
öyle düzgün insanları seçip de koydukları bir forum yok maalesef. sen forumlara girip düzgün insanı seçiyorsun
Ekşinin eski zamanları aynı tarif ettiğin gibiydi. Şimdi kaldıysa 3-5 düzgün blogger vardır hala
aktif güzel bir yer arıyorum ya çabuk sıkılan birisiyim sohbet etmeyi seviyorum
bulursan bana da söyle
bulursam linki direkt sende
tenk yuu
Yok krşm KS gibi biyer
Yok bemce
bilmiyorm
Neee
zor bir soru değil normal şekilde sohbet muhabbet insanların aktif olduğu forumlar var mı
Küçük Elif geldi aklima 😂
@By_Sarkastik dizi repliği miydi az daha açsana
Instan
isa_can89