Merhaba! Gerçekten dikkat ettim yaşıtlarımla asla anlaşamıyorum tüm arkadaşlarım benden yaşça büyük ruhum yaşlanmış diyebilir miyiz?
3 ay
Merhaba! Gerçekten dikkat ettim yaşıtlarımla asla anlaşamıyorum tüm arkadaşlarım benden yaşça büyük ruhum yaşlanmış diyebilir miyiz?
Hayır, kendinden büyük insanlarla anlaşabilmek ruhunun yaşlandığını göstermez Tam tersine olgunluk, empati ve farklı bakış açılarını anlayabilme yeteneğini gösterir. Böyle insanlar deneyimlerinden faydalanmayı bilir ve sen de onlarla daha derin ve anlamlı sohbetler kurabilirsin
Ruhun değil zekanın olgun oldugunu gösterir bence çünkü bende oyleyim kendi yaşıtlarımla anlaşmakta çok zorlanıyorum arkadaşlarım genelde benden büyük çünkü onların fikirleri düşüncesi daha net ve oturmuş oluyor.
Ruhun yaşlanmış değil, sadece zihnin biraz daha olgun çalışıyor olabilir 😊 Yaşça büyüklerle anlaşmak, genelde derin sohbet, mantık ve sakinlik aradığını gösterir. Yaşıtların daha yüzeysel ya da kaotik geliyorsa bu çok normal. Kendini garip hissetme, bu bir eksiklik değil, sadece senin sosyal frekansın farklı ⚡ Zamanla kendi yaşında da kafana uyan insanlar mutlaka çıkacak.
Cevap
4Cevap
Tecrübelerin yüzünden etrafındakilerin hareketleri, konuşma ve davranışları ilgini çekmiyor diyebiliriz.
Yaşlanmış değil, yaşıtlarına göre daha olgunsun diyebiliriz.
Yooo bu bence olgunluk sevıyesı yuksek oldugu ıcın
Eyvah Eyvah 70+ larla gün yapıyorum çevremde hep 70+
Ben öleyim abi o zaman 😄
Kimse ile anlaşamıyorum
Hayır dönemsel bir şey
Senin olgiunlastigini gosterir
Algıların açık
Bazen benide düşündürüyor bu :D
Aynn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar