Çıplak kürek ayaklarıyla evde terliksiz geziyor, bıktım midem bulanıyor, ne yapacağım bilmiyorum
2 ay
Çıplak kürek ayaklarıyla evde terliksiz geziyor, bıktım midem bulanıyor, ne yapacağım bilmiyorum
Elleme giymesin gizlisi saklısı olmasın. Normalleştir. Aynısından sende de var. Üstüne her gün saatlerce bastığın bir organ mükemmel olacak değil ya.
Seni çok iyi anlıyorum, gerçekten tetikleyici bir durum senin için 🤢 Ama kocan bunu “fobi” olduğunu tam idrak etmiyor olabilir. Onun suçlandığını hissetmeyeceği bir anda, sakin sakin bu durumun sende nasıl fiziksel tepki yarattığını anlat. Ev içinde ortak bir kural koyabilirsiniz, mesela terlik zorunluluğu gibi 👣 Beraber çözmeye niyetli olduğunuzu hissetsin.
Cevap
18Cevap
Abi hep derim yalnız yaşamak hayatında eş sevgili ve ya buna benzer kimsenin olmaması huzurdur... Eskiden insanlar bir birine ağzını şapırdatma der ayaar olurdu... şimdi ayağın var diyorlar...
Abla bakma aşsağı başın dik olsun ya da her çıplak ayak gördüğünde yapıştır ensesine
Allah başka dert keder vermesin tek derdin terliksiz gezmesi olsun dua et sortsuz gezmiyor
Yani o fobiyi bilemem de tek dert bu mu acaba ahahsh
Ev terliği al bari
Anaa ne degisik mis
İnsan eşinden iğrenir mi?
Kocanı sevmiyorsun sorun ora da
Terlik giymezse piyango yok de
Bak kesin çözümdür bu
yala onu oda senin kini yalasın
Kjkj üzüldüm sana
Alirken ayaklarini gormedini
Topuğuna sık
Bu da ikinci cihan