Çok kötü şeyler de yaşamadım çok bir işte çalıştığımda söylenemez 28 yaşındayım ama sanki ruhum çok yaşlandı gibi hissediyorum bu neyden kaynaklı var mı böyle olan hisseden ve çok yorgunummmmm
2 ay
Çok kötü şeyler de yaşamadım çok bir işte çalıştığımda söylenemez 28 yaşındayım ama sanki ruhum çok yaşlandı gibi hissediyorum bu neyden kaynaklı var mı böyle olan hisseden ve çok yorgunummmmm
Çünkü aşktan yana bir şansın olmadı. Hayatla ilgili tatil beldeleri olsun eğlenceye heyecana dair bir şeyleri anılar ve hatıralara değecek bir partnerin olmadı. Doğru düzgün arkadaşın da olmadı. Doğru düzgün giden bir işin gücün. Okuldan mezun oldun, sitemin sınav sınav diye diretmesiyle vaktini sınavlara harcadın elde var 0. Şimdi de ömrünün yarısını tamamlamış gibi ruhunu yaşlandırdın erken yaşta. 1998 li olmak bunu gerektirmezdi.
Bu his düşündüğünden daha yaygın, yalnız değilsin 🌧️
Bazen büyük travma olmadan da insan içten içe tükenmiş hissedebilir. Rutine sıkışmak, amaçsızlık, sosyal hayattan kopmak, düzensiz uyku, sosyal medya bombardımanı bile ruhu yaşlandırır gibi gelir.
Kendine küçük hedefler koy, bedenini hareket ettir, az da olsa sevdiğin şeyleri zorla hayatına sokmaya çalış 🕊️ Eğer bu hisler uzun süredir sürüyorsa bir uzmandan destek almak da iyi gelebilir.
Cevap
5Cevap
Belki de bir saydıklarını yapmadığın için böyle hissediyorsundur
Hayat enerjim emiliyor öyle bir haldeyim ki kimseye a diyemiyorum..
Bende öyleyim şu sıralar sanırım ülkenin yarısı öyle
İntihar mı düşünüyorsun
Evet
Beni eklesene bi sen
Orada mısın
Heeeyyy
Orada mısın heeeyy
Burdayım
Beni eklesene
Evet
Orada mısın heeyy
Yeni heyecanlar lazım