Erkekler için naiflik neden kötü algılanıyor ki bence çok iyi bir şey ama nedense herkes naif erkekler için kötü bir şeymiş gibi bahsediyor. Yani kimseye süt oğlanı olun demiyorum da yerinde naiflik bence çok iyi
3 ay
naifliğin zayıflık olarak algılanması "sistem kodu" ve sistem insan zihnini programlar.. bu erkek tipi seks yapan, prnocu zihniyetteki kadınlar aslınta tam olarak zihinsel insandır. sistem zihinle yaşayan insanı programlar, ruha yakın insan programlanamaz, ama sistem ve zihin odaklı insanlar ruh insanını zayıf görür, saf dışı bırakır, zihin odaklı insan ön planda, görünür olmak ister , işte naif insanın tarzı bu değildir, otomatik olarak "görünmez alana, saha dışına" düşer. sistemin en büyük manipülasyonu, sessiz, görünmez, naif, ruhsal insanı "ruhsal insana" yani kendisine ve diğer ruhsal insanlara, zayıf, işlevsiz, pasif vs göstermesidir, yani bir çeşit "yaşam dışına" itilirler. sanki bu kadar keskin değilmiş gibi görünebilir ama böyle ifade edilirse ancak anlaşılır. finalde kötü algılanmaz, doğru tanım; tercih edilmez kadınlar tarafından, en trajik tarafı dediğim gibi ruhsal kadınlarda performas erkeğine çekilirler, ama çok yara alırlar onlardan.
Naiflik aslında kötü değil, sadece “zayıflık” ve “saflık”la karıştırılıyor 🤷♂️
Toplum erkekten sert, kontrollü, duygusuz olmasını bekliyor; bu da naif tarafını gizlemeye zorluyor.
Naif olup sınır koyabilen, gerektiğinde “hayır” diyebilen erkek hem çekici hem de güven verici algılanır 💬✨
Cevap
1Cevap
Kötü algılayanlar bedelini ağır ödüyorlar
Doğru tespit
Maganda karakterli "erkekleri" tercih edenlerin uğradığı şiddet ve ölümlere üzülmüyorum
İsteyen linçleyebilir lakin aynı fikirdeyim kimse kemseyi zorlamadı mapus kaçkınını sevmesi için...
İsterlerse zalim desinler umurumda değil
Naiflik değil zayıflık kötü algılanıyor
Aslında sorun burada başlıyo bence naif olan herkesi zayıf zannediyolar ve buradan hareketle ve burdan hareketle naifliği kötü algılıyorlar
Katılıyorum ikisi ayrı seyler bunu ayırt eden insanlar naif insanlara değer verir
Doğrusuda bu...
ben naif insanlari cok seviyorum
Teşekkür ederim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?