- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi her erkek saf değildir aksine saf gözüküp kendini avcı zanneden birçok kadın bir anda bir bakmış avcıyken av olmuş.
Bazı erkekler karşısındakini çok sevince kurallarını yıkıyorlar ve inanmasalar da inanıyor gibi davranıyorlar yani siz de zannediyorsunuz ki bu erkek söylediğiniz yalanlara inanıyor oysa kadınlar nasıl seziyorsa erkeklerde o şekilde çoğu şeyin farkında oluyorlar.
Tabiki burada iş erkeğin özgüvenine ve prensip sahibi olup olmamasına kalıyor. Ayrıca görüşlerde bazı kadınlar yalan söyleyip, şeytanlık yapmakla övünmüşler bu cidden çok ezikçe bir hareket.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklisiniz. YildiZlar da kadar durmaz yerinde soner güzelliğin durmaz yerinde.
Bazen odaya geçer sessizce yalnız kalırım. Ağlayarak Elizabet yaparım. Geçen kızın birisine söyledim. Seninle birleşmek ıstiyorum dedim. Tamam dedi. Hiç alkol almadım. Onun için içip sarhoş olacaktım. para buldum viski aldım. Gelmedi. Seninle eğlendim dedi. Sessizce ağladım. bu kadar mı kıymetli et ve kemik ki? O akşam başka erkekle birlikte olmuş. Yaparsınız safım ama bir gün bir damla göz yaşım boğacak buna eminim.
00 Yorumla
Kadınların şeytanlıklarını neden erkeklere yıkıyorsunuz? Kadınlıklarını kullanıp beni taciz etti diyen bir kadının suçlusu da mı erkek? Erkekliğini kullanıp bir yerlere gelmek isteyen bulamazsınız ama kadınlığını kullanarak bir yerlere gelmeye çalışan çok kadın bulabilirsiniz ama.
İnanma konusuna da gelecek olursak her erkek her şeye inanmaz. Bende onlardan birisiyim. Genellemeleri günahım kadar sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBir kelime daha etme, inanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen inan ben seni üzmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler her şeye inandırmaya çalışıyorlar bütün yalanlarına dolanlarına fakat bunu yaparken kendilerini unutuyorlar sanırım :D kanmaya müsait oluyorlar. Ava giderken avlanıyorlar tabir caizse
16 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Güzel sözlere laflara inanan aşık olunca en zeki olanınız bile saflaşıyor
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz kendinizi ve hemcinslerinizi mi anlatıyorsunuz?
- +1 yıl
Sizi anlatıyoruz
- +1 yıl
Ağzı laf yapan erkekler sizi kandırıyor
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz nickin her şeyi anlatıyor :D
+1 yılİnanıyorlar gibi görünüyor da olabilirler bilemedim 😅
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBana göre de kızlar saf :D
00 Yorumla
+1 yılhe ya saflar ne yazıkkı kız diyor param yok para atar işim var sonra yazarım diyor o sırada alışverişte avm de klasik yalanları ailemle aram bozuk der cocuk herseyı yapar böyle erkekleri görünce ağız burun kırasım geliyor çok düşük ı qlu mallar ya bazılarımız hahahah:P
10 YorumlaSevgiye ilgiye aç ve muhtaç erkek ilk duyduğu güzel söze inanıp o dala tutunmaya çalışır. Tutunduğu dal dikenleri ile o erkeği yaralamadığı sürece inanmaya devam eder. Size güvenen erkekleri üzmeyin. Güvenini çalarsanız bir daha hiç bir kadına güvenemiyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Eee diğer suçsuz kadının gunahı ne güvenmiyor diye kadını üzmek zorunda mı
- +1 yıl
Soru sordum kimin ne dediği umurumda degıl cevaplayacak kdr adam degılsen cvplama konuyu çarpıtmaya çalıştığım yok oke
Şöyle düşünüyorum ki erkekler sevgiyi pek görmüyorlar kadınlar gibi. İlgi gördüklerinde ise hep iyi düşünmeye yoruyorlar. Onu bırakmak istemezler. Belki de her şeyin farkındadır ama dediğim şeyden ötürü bilmemezlikten geliyorlardır
00 Yorumla
+1 yılErkekler mi saf 😂😂 kadınların inandıkları şeyleri görüp okuyunca hiç bir erkek kadın kdr saf olamaz. burada okudugun sorular bile yeterli yaptıkları inandıkları şeyleri görüyorum, bi insan bu kdr saf olamaz diyorum 😂😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle öyle değil mi ya hani çok güçlüyüz inanılmaz gözümüz açık diye geçiniyorlar ama aslında çok aşırı saflar Ben bir taraftan üzülüyorum düşünsene kendini çok gözü açık zannediyorsun ama hiçbir şeyden haberin yok😂🤦♀️
00 Yorumla Yalan, en sevmediğim şey benim. Güveni istismar etmek de övünülecek bir durum değildir. Erkeklerin en temiz duygularını kadınlarına sunması o kadın için kıymeti bilinecek bir şey olmalı bence.
10 YorumlaKadınlar, şeytanın kız kardeşi olduğu için erkekler baş edemiyor ki😔 Ben bile hem cinslerimle baş edemiyorum 😒
28 Yorumla- +1 yıl
Sonra bulamıyoruz diye ağlamalar
- +1 yıl
Çok fırırdaklar Allah kolaylık versin sana da en iyisi uzak durmak
- +1 yıl
@sezen33 iyi yapıyorusunuz hanım efendi 😊
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Genelde güzel söze lafa inanan kızlar oluyor valla
+1 yılErkek her haltı yer sorun olmaz. Bırakında kadınlarda şeytan olsun buna mecbur bırakıyorlar çünkü eşitsizlik var.
019 Yorumla- +1 yıl
Eşitsizlik mi :)))
Soran+1 yılÇok doğru, katılıyorum
- +1 yıl
Kadın her halti yemesin ama size yakışmaz
- +1 yıl
@Laqwze Nerde eziliyorsunuz be hayata 1-0 önde başlıyorsunuz erkek olduğunuz için boş konuşma eziliyormuşlar.
- +1 yıl
Lan saftirik devlet bile erkege yuk bindiriyor al sana eksiler
Askerlik zorunlu
Gss denen sacmalik bize isliyor
25 yasindan sonra istersen tip oku sigortan biter illa calismak zorundasin
Nafaka olayi var
Ailen falan yoksa maas alamazsin ama kadinin ailesi yoksa maasini alir
Sizin derdiniz ne anasini satim hukumet sizin aleyhinize degil bos yapma
- +1 yıl
@Laqwze ailenizde sizin arkanızda oluyor hep kız evlat eziliyor. Saftrik sensin üstelik tabiide saftrik olmam erkek kardeşimden çatır çatır alırım hakkımı son kuruşuna kdad
- +1 yıl
@Laqwze 🤫🤫🤫
- +1 yıl
@Laqwze 🍂komik şey😬
- +1 yıl
@Xbbxbxxbxbx Oha ufak atta civcikler yesin. Askere gidenlerin sayısı azaldı artık. Babası tarafından asker parası verilen bedelli yapanda erkekler şimdi parayla askerlik yapılıyor. Parası yoksa babası siler mi at yalanları en kral düğün bile size yapılır erkek olduğunuz için her şey alınır kız evlat prenses demişsin bardak kırsanız ananız kızmaz size suyunuz bile ayağınıza gelir siz televizyon izlerken biz bulaşık yıkarız. Kız öğretmenler hep size iyi davranır. Biz kızlar dışlanırız artık. Kız evladız diye evlendirilip başımız hemen bağlansın istenilir istemediğimiz kişilere bile görüşülmemiz istenir asıl kıza iftira atılır evlenmiyor diye istemediği biriyle kötü davranılır adı çıkar. Her türlü * kız evlada yapılır okula harclığı bile acır kız evlada babası ama oğlunu kral gibi yaşatır şımartır her istediğini alır yok evin horozu bilmem ne der. Sonra oğlu büyür a. sçar.😅
- +1 yıl
Bunlarin cogu eskidendi be eskiden kadinlara haksizlik yapilirdi kabul ama artik yapilmiyor kadinlar onlara bunlara veriyor adi madi cikmiyor ciksa bile bunu yapan da bir kadin kendi hemcinsinizi elestirin bence 😂
Ayriyetten askerlik icin bedelli oldugunu diyorsun bedelli yapilsa bile 1 ay gidiyorlar yinede + bunun icin bir suru para birikitirmesi gerek ya da zengin olmasi zengin olana kadin erkek farketmez hayat cok kolay zaten her sey para bu devirde - +1 yıl
@Laqwze ananuz bakamaz size oğlum oğluşum der hep anauz 😂
Şeytanın ( kadınların ) yanında elleri kolları bağlı gariplerin bir besmele çekseler tamamdır bu iş.
Boşuna dememişer kadının 7 şeytanı erkeğin 1 şeytanı vardır diye.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaf değiller sadece kadınlar olağanüstü akıllı hesaplayıcı pılanlı ve yetenekliler
20 Yorumla Erkeklerin saf olduğunu düşünmüyorum herseyin farkındalar sadece belli etmiyorlar
26 Yorumla
+1 yılErkek kadını kadın olduğu için, Kadın ise erkeği ona imkan sağladığı için sever. Saf olan bu yolda hep ağlar 😳
00 YorumlaErkeğin dünyasında hersey basit oldugu gibi görünür kadındır kurgu yapan etrafından dolaşan işleri kaosa çeviren 🤣
00 Yorumla
+1 yılİnanmak istediğim şeylere inanırım yalan olduğunu bilsem bile. Çünkü yalanına inandırmaya çalışan, daha çok yalan söyleyerek gözümde küçülecektir.
00 Yorumlaİki cinsiyettede saflık var ama dersen ki kızlar kur yapıp naz yapınca erkekler seviyor sanıyor, buna kanan çok diyeyim
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sizde a*m var, onunla istediğinizi yaptırıyorsunuz a*msalak erkeklere
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTeşekkürler, kadınlara inanmamak ve güvenmemek gerektiği gerçeğini gözümüze soktuğun için...
00 Yorumla
+1 yılŞeytan olduğunuzu bilemediğimiz anlayamadığımız için suçlu bizmiyiz?
02 Yorumla- +1 yıl
bütün kadınlara demedim ! aranızda mükemmel kişilikte olanlarda var
- +1 yıl
Aşkolsun ben neyaptımki 😄😅
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü safız ve gerçekten iyi düşünmeye çalışıyoruz. Kadınlar gibi kafamız şeytanlığa basmıyor.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki cinsiyettede saflık var ama dersen ki kızlar kur yapıp naz yapınca erkekler seviyor sanıyor.
00 Yorumla yok o öyle dil sen öyle sanıyosundur şekercik:)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki saf değillerdirde değer verdikleri için inanıyorlardır
01 Yorumla Saf rolü yapıp sizi saf yerine koyuyoruz farkında değilsiniz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılSaf değiliz sadece olaylara farklı pencereden bakıp yaklaşıyoruz sizin gibi cinlik düşünmüyoruz belkide
02 Yorumla- +1 yıl
Ya he canım he bizim yüzümüzden şeytan siz şeytanın yattığı yere vakıfsınız be ayağını kaldırmış siz basmışsınız 😂
Soran+1 yıl😄😄
Saf olduklarını düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar ne kadar saf? erkeklerin saf rolü yaptığını anlamayacak kadar saf
00 YorumlaSafa oynayan çok erkek vardır sessizi oynayıp vururae
00 YorumlaBelki de inandığına inanacak kadar s@laksın dır. Bence canım olan sensin canım
00 Yorumla
+1 yılaslında saf degılız de sadece karsımızdakıne cok deger verınce her sozuna ınanıyoruz dıyelım
00 Yorumla
+1 yılEmin misin güzel sözlere laflara inanan sizsiniz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben de kadınlar için aynı şeyi düşünüyordum
04 Yorumla
Soran+1 yılSulu götürüp susuz getiririz ayık olun 😂
Soran+1 yılCanım uyguladım ya
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzun uzun yazardım da neyse 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılYaz yani neyse niye diyon madem
Ya da saflığa yatıyolar diyelim😄
11 Yorumla
+1 yılSaf değil safa yatan erkek vardır.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten sevdiği içindir
00 Yorumla
+1 yılBir şey daha deme :/ inanirim
00 Yorumla
+1 yılDikkat et safa yatmasınlar 😊
00 YorumlaYapımız böyle demek ki.😀
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz daha tehlikelisiniz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiz saf değiliz
siz aşırı zekisiniz
00 Yorumla
+1 yılBen seni tanımıyorum, bazı erkekler demelisin
00 YorumlaErkekler saf değil , sen yalancısın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Valla haklısınız.. hem saf hem de naifiz..
00 Yorumla
+1 yılBiz inanıyormus gibi yapıyoruz belkide
00 Yorumla
+1 yılKarsi tarafa ayak uyduruyordur ajkahxjd
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılBen aksini düşünüyorum 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Bende genelde lafa duyduğuna inanan kızlar oluyor
- +1 yıl
Bence
Kadina açlar ondan
00 Yorumla
+1 yılİnanmak istediğimiz den o saflığımız dan değil
00 Yorumla
+1 yılBelki inanırmış gibi yapıyoruz
00 YorumlaDimi sazan gibi atlamaları falan
01 Yorumla
+1 yılErkekler mi saf, kadınlar mı şeytan tartışılmaz..
11 Yorumla
Soran+1 yılEskiden kadınlar saftı ama çokça sömürü yaptınız kalbimizi bombaladınız bizde yeşerdik şeytan olduk 😄
erkeklermi çok saf kadınlarmı çok şeytani
00 Yorumla
+1 yılBende dedim beni kim anıyor 🤣🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,3b cevap paylaştı. Haklısın , iki cilveye
00 YorumlaNerde saflar hepsi şeytan
00 Yorumla
+1 yılçünkü öyle
00 Yorumla
+1 yılKalbi kirik sacmalayan bir ergenin postu
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem