Sizce neyden kaynaklı, neden onca şeye rağmen kimse değer vermiyor gibi hissediyorum
2 ay
Konuştuğum insanlar da beni anlamıyor artık farkındayım o yüzden sohbet muhabbet olmuyor fazla samimiyet gösterince de her şeye laf ediyorlar eleştirme hakkı buluyorlar zaten yalnız yaşıyorum hepten sıkıldım nasıl olacak böyle
Sigaraya başladım o derece umarım böyle değilsindir
Bende fazla samimi olunca laf ediyorlar. Ben yalnız yaşamıyorum Kykda kaldığım için oda arkadaşlarım var benim
Anlattığıma pişman oluyorum çünkü saçma sağan konuşuyorlar e detay da veremiyorum herkese ne yapayım eleştirmek kolaylarına geliyor bu arada kyk iyi en azından ful yalnız kalmıyorsun
Aynen öyle bende senin yşadıklarını yaşıyorum
Bilemezsin dört duvar ve kendin çok zormuş başta insan özeniyor ama inan sanıldığı gibi değil milletde sanıyor ki yalnızım diye her gece eve birini getiriyorum 😬 bilseler sıkıntılarımı
İşin zor senin. Allah yardım etsin
Hepimizinki kendimize göre zor Allah herkesin yardımcısı olsun sen ne okuyorsun sahi
Amiin inşallah
boş ver ya
Neden ki merak ettim
Neyse nasıl istersen
Aynen boş ver
Teşekkürler
Kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerdesin.
Su olsan, kimse içmez,
Yol olsan, kimse geçmez.
Elin adamı ne anlar senden?
Çıkarsın bir dağ başına,
Bir ağaç bulursun, tellersin,
Pullarsın, gelin eylersin.
Bir de bulutları görürsün,
Köpürmüş gelen bulutları.
Başka ne gelir elden?
Çın çın ötüyor yüreğimin kökünde,
Şu dünyanın ıssızlığı.
Tanrı kimsenin başına vermesin
Böyle bir yalnızlığı!
bence bu hissin kaynağı genellikle gerçek bir bağ kuramamak ya da kimsenin seni gerçekten anlamadığını hissetmenden kaynaklanıyor olabilir. etrafında çok insan olsa da, gerçek bir iletişim ve bağ kuramadığın zaman bu yalnızlık hissi ortaya çıkabiliyor.
Bende kendiminyöle hissediyorum :( herkese iyi davranmaya calsiyorummkonusurum ama kimse beni anlamıyor gibi geliyor bazen tanistigim insanlar samimi olmak istemiyor benimle arkadaş sandıklarım hepsi birer yıkan çıkıyor 😏 şimdi bir iki tane gerçekten dertlenebildiğim insanlar var … kalabalık içimde yalnızım bende
Dinlerim seni
Üzdün
Çok tanıdık bir his bu, yalnız değilsin gerçekten 🤍 Konuşuyor olman, duygusal olarak bağ kurduğun anlamına gelmiyor olabilir. İnsanlar seni gerçekten dinlemiyorsa, derin sohbetlerden kaçıyorlarsa veya sen kendini tam açamıyorsan, içten içe “kimse beni görmüyor” hissi oluşur. Bir kişiye bile içini gerçekten açabildiğinde, bu duygu yavaş yavaş hafifler 🌿
Cevap
12Cevap
Şey gibi dimi sanki herkes seni duyuyor ama kimse anlamıyor. Sanki bambaşka bir dilde konuşuyormuşsun gibi
Ay evet evett
🥲🥲😘😘
Herkesle konuşman değil de seni anlayan, değer veren biriyle konuşman daha iyi hissettirecektir
Belki de herkesle konuşman değil sadece sevdiğin biriyle ve ya seni sevenle konuşman iyi gelecektir?
Bazen de yalnızlık herşeyden ve herkesten iyidir bro
Ama insan da bir yerde anlaşılmak istiyor. O kadar çevre var ama anlayan yok insan kırılıyor
Seni anlayan yok işte önemli nokta bu tam da burada ben anlaşılmıyor isem başkalarının yanında kendimi değersizlestirmem
Bende o yüzden herkese mesageli oluyorum bir yerden sonra. Çünkü fazla samimiyet onların bana her lafı elde etme hakkı veriyor
Her lafı ederler birde karşına geçer kıs kıs gülerler san ki herşeyi bilmiş gibi aslında tek bildikleri o küçücük beyinlerinde gezen üç beş cümle
Birde o samimiyetten ama istediğim değeri göremedikten sonra ben mesafe koyunca beni aşağılamaya başlıyorlar sence niye
Çünkü kendini senden daha aşağıda görüyor psikolojik olarak bunu bastırmak için seni indirgemeye çalışıyor
Birde bazıları da bana değer vermeyince ben başka arkadaşlar bulunca zorlarına gidiyor bence. Çünkü bu davranışımdan sonra bana daha samimi oluyorlar. Ve bir tanesi sonradan kanka olduğum arkıma demişki sende o kızsız nefes alabiliyor muydun
O kız demedi yani benim adımı demiş
Bir yorum yap ya
Ne diyim ki
Sence niye öyle bişey dedi arkadaşıma bir de sen yorumla
Bilmem
🤣😂
Birde gizleniyor halgjdgjjs
Kendimi yalnız hissetmek istiyorum
Anladım seni rahatsız ettim kb
Yok rahatsızlık vermedin ama cevabını bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmam yanlış olur diye susmayı tercih ettim
Anladım teşekkürler
Rica ederim ne demek ama şunu biliyorum o ya da bu bu ya da şu herkes herşeyi konuşursa konuşsun sen kendini bildikten sonra ne a kişisi yorar seni ne de b yeter ki yeteri kadar sükunet içersinde bulun
Haklısın. Ama insan eskiden yakın olduğu kişilerden bunu görünce bir zoruna gidiyor
Eskiler eskiden di diyorlar ya bu çok doğru şimdiler de ise yeniler eskidikce eksiliyor bir bir hafızalardan
Doğru diyosun beni kaybetmeden önce düşüneceklerdi. Artık ilgimi hak edene veriyorum. Bendeki ilgiyi onlar birbirine vermiyorlardır
Hak edene hakkı görene ver
Aynen öyle. O şuanki arkadaşıma benim ismimi deyip onsuz nefes alabiliyor muydun diyen kız birden bana samimileşti sarılmalar yanıma gelip iltifat etmeler falan amacı ne ya
Daha önce de dediğim gibi bu konu hakkında bilgim yok inanın
Of yaa aşırı merak ettim
Anlıyorum
Belkide değeri yanlış yerlerde yanlış insanlarda arıyorsun
Çünkü seni anlamıyorlar, tanımıyorlar adından gayrı ve duymuyorlar ruhunu, hissetmiyorlar kalbini...
Sen kendine ne kadar değer veriyorsun ki millet sana sefer versin, önce Bi kendinle vakit geçirmeyi öğren, sen kendi kendine sıkılıyorsan zaten millet senin yanına niye gelsin
Kendi kendime sıkılmıyorumki hep yalnızım zaten. Ama bazen ben de anlaşılmak istiyorum
Anlamazlar
Anlaşılmazsan ve yalnız bırakılırsan öyle oluyor.
Sebebi çok kişi ile konuşmak önce ne istediğini bulman gerekiyor
Haklısın
Peki ne isterdin
Karşındaki insana ne hissettirirsen onu yaşarsın küçük hanım
Kimseye bir şey hissettirmiyorumki onlar böyle hissettiriyor
Belki de senin kendine yapmış olduğun haksızlıktir bu bence sakin olmalısın.. böyle düşünmene sebep olan nedir?
Sanki çıkar için benle konuşuyorlar gibi hissediyorum.
Buna sebep olan nedır? neden böyle düşünüyorsun ki senden ne çıkarları olabilir küçük hanım sakin olun
Bir kız sözde baya yakındı bana. benim abim sırf tıp okuduğu ve tipi de iyi olduğu için ona ayarlamamı istedi ben de abimden laf alırım ben dedim. Sonra abimin exiyle arada konuştuğunu öğrendim bu kıza söyledim o günden beri bana tavrı değişti bana aşkım balım diyen kız gitti beni çokta takmayan birine dönüştü
Bunu sorun yapma küçük hanım bir kurtuluş olarak görmelisin.. düşünsene ileride daha ciddi bir adım atarak ona güvenip sir verecektin... bence kişiyi erken tanımış ve zarar almadan ondan kurtulmuşsun.. birde bu yönden bakarsan seni uzmesine musade etmemiş olursun. Canini sıkma ok
Haklısın teşekkür ederim yorumun için😊
Rica ederim kendine ii bak takılma kardeşim
Teşekkürler sende kendine iyi bak haklısım
N.
Teşekkürler Sağol küçük hanım 🌹
Rica ederim
Herkesle konuşuyorsun ama aralarında doğru kişi yok sadece
Haklısın
uyum sağladııgn biri değildir
çık biraz sosyalleş topluma karış
Fazla sosyalim zaten ama yine de yalnız hissesiyorum
hayat zamana eşlik etmeyi de bir seçenek olarak sunuyor. kendine zaman tanı
Yani yalnız kalmaya mı ihtiyacım var
hayır biraz gerçekleri kabullen.
hayatındaki belirsizliklerin üstüne git , elinde olan olmayan ve senin inisiyatifine çabana bakan konularla yüzleş. Sonrasında da bir adım at. etki olmazsa tepki olmaz
aynı şeyleri yaparak da farklı şeyleri bekleyemezsin.
herkesle konuşuyorum diyorsun, demek ki hepsi aynı senin gözünde. sana iyi gelen ve senin hayatına dahil olan, seni hak eden insanlara odaklan. yoksa da böyle insanlar biriktirmeye çalış.
dünya eskisi kadar sosyal değil güvenli değil, nitelik olarak kaliteli bir çevre yaptığın müddetçe zamanla oturacaktır her şey. senin hayatın etrafındaki insanların hayatından değersiz değil özgüvenini kaybetme.
Çok haklısın yorum için teşekkürler
🙋🏼♂️
🖐🖐
Seni sende kaybettirecek adama yaklasmiyorsun.
Ah güzelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?