🥹🥹🥹🥹 benim kalbim çıt etti yine, şöyle bir ses verin de yalnız hissetmeyeyim

🥹🥹🥹🥹 benim kalbim çıt etti yine, şöyle bir ses verin de yalnız hissetmeyeyim
Evet, kırıldı… Hem de öyle bir an değil, insanın içinde izi kalan bir şey gibi. Ama şunu fark ettim; kalp kırılınca insan ya daha sert oluyor ya da daha derin. Ben biraz daha derinleşen tarafta oldum. Artık herkese aynı kapıyı açmıyorum ama geleni de daha gerçek görüyorum. Çünkü bazı kırıklar, aslında insanı kendine daha çok yaklaştırıyor...
Evet, benim de kalbim kırıldı; öyle ki çubuk makarna gibi oldu, narin ve kırılmaktan yorgun düşmüş bir hâlde. Her kırık, sanki içimde bir boşluk bırakıyor, insanı hem incitiyor hem de düşündürüyor. İlk başta sarsıyor, güveni sorgulatıyor; ama zamanla her parça, bir yandan acıyı hatırlatırken bir yandan da insanı güçlendiriyor. Kalbin kırılması, bazen bir ders, bazen de sınırları öğrenme süreci oluyor. Kırıklar tamamen kapanmasa da, insan yavaş yavaş toparlanıyor ve geçmişin ağırlığını taşımayı öğreniyor. Çubuk makarna gibi kırık görünse de, her parçası zamanla daha dikkatli ve bilinçli bir şekilde bir araya geliyor.
Kırmayan mı kaldı ki; her hareketimi eğriye çeken anlayışsızlar yüzünden ne yapacağımı şaşırdım ama onlar benim bir şeyim değil, önemli olan kendim ve keyfim...
Hiç darılmadık diye hiç kırılmadık sandılar 🥲
Cevap
37Cevap
Kırılgan yapıya sahip değilim ki. Bir şey hoşuma gitmiyorsa silerim
Hemde çok kırdılar üstünden geçip ezdiler..
kalbim yok.
Kırık kalbim her daim kırık kalbinin yanında , belki bir bütün eder iyileşiriz 🤗
Önceden çok kırdılar da artık insanlara kırılmıyorum Çünkü yaptıkları hiçbir şey beni şaşırtmıyor
Kırılmayan var mıdır ki🥹
:) artık alışkınım. Kalbim kırıla kırıla artık toplamakla uğraşmıyorum.
Tam kırılmadı ama çatladı bi kaç yerinden. Bantla tutturdum kullanmaya devam ediyorum
cevap mı istiyorsun dört yıl boyunca öyle bir güzel sevdirdi ki öyle bir güzel sevdi ki öyle bir güzel kendisine aşık etti ki ve sonra gitti dağı taşı kuşu böceği her şeyi ona benzetiyorum her şeyde bir hatırası var her yerde bir hatırası var her şarkıda bir hatırası var
Kırmalarına izin vermem
Ne cok kalbi kiriklar varmis. Keske buradan bu vesileyle baska parcalar bir araya gelip yeni bir kalp yapsa.
Beni kıran herkesin burnundan bir şekilde getirdiğim için kırılıp kırılmamak bi süre sonra umurumda olmuyo
Bizim de kalbimizi çok kırdılar lakin ertesi gün kalkıp işe gittik.
Beklenti minimum seviyede olunca kırıklıkta az oluyor.
Oldu tabi, ben affettim, benim kırdığım olduysa özür dilerim.
Çoookkk içinden geçtiler ama biz sabah kalktık işimize gücümüze baktık 😬😬😩😩
Evet pamuk kalbim yerle yeksan oldu
Çok iyi kırdılar hemde..
Üstünde tepindiler kırıp bıraksalardı keşke 🤣
Kırdılar tabi düzelmedi de 😂
pepeden kalbim kırıldı şarkısını gönderiyoruz
Benim kalbimi çok şükür kimse kıramaz
Kırılacak kadar kimseye değer vermem
Seni öldürmeyen şey güçlendirdi
Kırılacak bir tarafıda kalmadı alıştık..
Çok uzun zaman önce idi
Tuz buz kırmak ne kelime
Kirmakla kalsaydı
Kalbimi Anlayamadı ki hiçbir
kırsalar da önemli değil
Parça pinçik ettiler hemde
Kırdılar, yalnız değilsin
He ula he
Fiziki olarakta manen olarakta
Çokkkkkkk
maalesef evet
sadece kalbimi değil