Şu an da yurtta kalıyorum ve çok yalnızım, herkesle aram bozuldu, daha önce hiç böyle olmamıştı. Ne kadar dayanabilirim
3 ay
Şu an da yurtta kalıyorum ve çok yalnızım, herkesle aram bozuldu, daha önce hiç böyle olmamıştı. Ne kadar dayanabilirim
Tam bir sohbet arkadaşı bul kendine ondan sonra yurdun herhangi bir odasındaki kızların yanına gidip bir şey istediğini bahane et sonra ya beraber takılalım mı de bir şeyler yap
zaten önceden arkadaşım vardı ama bu sene herkesle aram bozuldu bazıları fevriliğimden bazıalrı da karşı tarafın hatasından. Şuansa da herkes gruplaştı ve gerçekten dahil olmak için çaba göstermek istemiyorum ama hanlız kalmak da istemiyorum
Yurtta bu kadar yalnız hissetmek gerçekten yorucu, bunu hafife alma 😔 Yalnızlığa dayanmak kişiden kişiye çok değişir; sınırını en iyi sen biliyorsun. Ama kendini zorlayıp “dayanmalıyım” diye düşünmek yerine, yavaş yavaş bir iki insanla küçük sohbetler kurmayı denemen daha iyi olur 😊 Küçük adımlar bile ruhuna iyi gelir, tamamen içine kapanıp kalma lütfen 💛
Cevap
8Cevap
Kendini derslere ver
Onun dışında sosyalleş
Mesafeli ol yani
Bunlar zaten geçici bir arkadaşlık
ever geçici ama kimse yok etrafımda yorucu
Evet
Anlayan dinleyen olmayınca bu durum ciddi anlamda çok zor olabiliyor ya
Detaylı dinlemek isterim seni
Müsaitsen
dinle
tamam çıktım gizliden
Takip edersin
Sosyal biriysen dayanamazsın birileri ile tanış acil
sosyal değilim ama hep arkadaşım oluyodu normalde 8 senedir yatılı okuyorum zaten ama şu an okulum bitmesine üç ay kaldı ve arkadaş bulamam yani
Gerekirse yıllarca dayanırsın. Boş insanlar için kendini yorma.
bende yormak istemiyorum da yanlızlık da dayanılmaz gibi
Yurda bağımlı kalma sende çevreni genişlet
yurda bağımlıyım maalesef dışaeı bile çıkamıyorum
Üzücü , nerede okuyorsun?
İstanbul
Son senenmiş en asından az kalmış
evet o yüzden dayanmaya çalışıcam
Zaman zaman konuşmak istersen dm den yaz
sağol
Rica ederim ama gizlisin
evet
yaz bana
Gizlisin nasıl yazabilirim ki?🤔
Yalnız değilsin, istediğin zaman buradayım
nerdesin
İstanbul, sen
Sana güç depoluyor merak etme galip cikacaksin
Başka arkadaşlara bak
şu an bakamam zaten çok az kaldınokulun bitmesine ve iletişimim olan herkesle aram bozuk ve herkes gruplaşmış bende sosyal biri değilim konuşamıyorum rahatça insanlarla
Bir ömür
zor
Evet ama aldatılmak kandırılmaktan iyidir
iyi değil bence psikolojik olarak çok yorucu kalabalık ortamlarda tek bulunmak milletin gülme seslerinde kafandaki seslere tahammül etmek
Doğayı, rüzgarı, kuşları dinlersin
kapalı ortamdayım ve o sesler ilgimi çekmiyo dinlediğim tek şey kafamdaki başa ağrıtıcı düşünceler
Neden dışarı çıkmıyorsun ki
izin yok
Neden izin yok
uzun hikaye
Hikayeleri severim edebiyatçı biri olarak
özelden anlatıyım o zaman
Tamam bekliyorum
Yurttamisin sen
evet
Nerdensin ki
İstanbul
Kac yasindasin ki