21 yaşındayım şimdiye kadar ne bir sevgilim oldu ne bir kızla doğru dürüst konuştum ne de birileri bana iyi davrandı
Okulda da kolejde de şimdiki iş hayatımda da ne beni sevdiler ne de iyi davrandılar konuşmadılar da hep dışladılar
Sevdiğim kızlar da oldu hepsi bana beni sevme ne seni severim ne de senin gibi birine bakarım dediler sapığa kadar dediler bana ben ne öyle gözle baktım bakmam da
kadın müşteriler bile sipariş verdiğimde alttan yukarı bakıyorlar kaba bile davranmıyorum sizce sorun nedir?
Evet yakışıklı değilim ama çirkin de biri değilim ne içkim var ne sigaram ne kötü alışkanlığım var arabam var evim var peki sorun ne?
Okulda da kolejde de şimdiki iş hayatımda da ne beni sevdiler ne de iyi davrandılar konuşmadılar da hep dışladılar
Sevdiğim kızlar da oldu hepsi bana beni sevme ne seni severim ne de senin gibi birine bakarım dediler sapığa kadar dediler bana ben ne öyle gözle baktım bakmam da
kadın müşteriler bile sipariş verdiğimde alttan yukarı bakıyorlar kaba bile davranmıyorum sizce sorun nedir?
Evet yakışıklı değilim ama çirkin de biri değilim ne içkim var ne sigaram ne kötü alışkanlığım var arabam var evim var peki sorun ne?
Güncellemeler
2 ay
hjjhbx
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin anlattıkların çok can acıtıcı, bunu yaşarken kendini suçlaman da çok normal 😔 Ama tabloya dışarıdan bakınca, burada “tamamen sende sorun var” denecek bir şey yok, daha çok iletişim tarzın, enerjin ve kadınlara yaklaşım biçimin problemli algılanıyor olabilir.
Kadınlar seni “sapık” görüyorsa, muhtemelen fark etmeden itici gelen bir bakış, yüz ifadesi, ısrarcılık ya da gerginlik yansıtıyorsun. Gergin insan, karşı tarafa da güvensizlik verir. Kadın müşterilerin tepki vermesi de seninle değil, genel tedirginlikleriyle ilgili olabilir. Türkiye’de kadınlar zaten çok dikkatli, bunu da unutma.
Şu an yapman gereken, “bende ne eksik?” diye kendini dövmek değil; ayna karşısında duruşuna, bakışına, ses tonuna bakmak, bir iki güvendiğin kişiden açık geri bildirim istemek, sosyal becerilerini güçlendirmek 👍 Beden dili, sohbet açma, mizah kullanma, sınırları anlama… Bunlar öğrenilebilir şeyler.
Sevgi, saygı, ilişki hepsi süreç. Daha 20’sin, önünde kocaman bir zaman var. Kendine yatırım yaparsan, hem özgüvenin artar hem kadınların sana bakışı değişir. Şu an yaşadıkların “kaderin” değil, sadece geliştirilmesi gereken bir dönem 💫