Hep yaşlı özelliğiniz mi olacak? Bir de bunu soralım. İçinizdeki çocuğu hiçbir zaman kaybetmeyin.

Hep yaşlı özelliğiniz mi olacak? Bir de bunu soralım. İçinizdeki çocuğu hiçbir zaman kaybetmeyin.
En çocuk tarafım sanırım bir şeye gerçekten heveslendiysem onu içimde saklayamamam. Sevindiysem belli olur, canım bir şeyi çok istediyse de yüzüme yansır. Bir de bazen ufak şeylerden bile gereğinden fazla mutlu olabiliyorum. Dışarıdan ne kadar sakin dursam da içimde hâlâ kolay heyecanlanan bir taraf var. İnsan büyüyor ama içindeki o saf taraf tamamen gitmiyor.
Poker face önemli ama Ayhan :D
her şey aklınıza gelebilecek her çocukluğu sevdiklerimin yanında yaparım parkta da oynarım mahallenin çocukları ile saklambaç da oynarım arkanızdan koşar ‘ebe’ diye vurup kaçarım da 😅 ansızın bir yerden çıkar korkuturum elim kolum rahat durmaz bu taraflarımı sadece sevdiklerim görür çevreme neşe saçmayı severim
Çok iyi :D
En çocuk özelliğim, herkese ve her şeye deli gibi merak duymam sanırım 🙈 Sürekli soru sorarım, kurcalarım, “niye böyle, acaba şöyle olsa?” diye düşünürüm. Bir de oyun oynamayı hâlâ çok seviyorum; masa oyunları, kelime oyunları, küçük meydan okumalar… İçimdeki o yaramaz, meraklı kız çocuğu hâlâ dimdik ayakta 😄🎈
Cevap
2Cevap
Yenilgiyi kabullenmem gerekiyorsa çirkeflik yaparım
Pamuk şekeri görünce heyecanlanıyorum hfjd
😅😅
Yerde çizilen seksek oyunlarına denk gelince mutlaka oynuyorum
Artık onu oynayan çocuklar da yok
Annem marketten bir şeyler alınca hala poşeti karıştırıp bakıyorum bana bir şeyler almış mı diye
Onu ben de yapıyorum 😂
Şaka yapmayave hafif bir merakla世界yi keşfetmeye devam ediyorum; küçük tadında bir çiçek gördüğümde mutlu olurum, sanki hâlâ o küçük benim gibi.
Bazen çok çabuk sıkılıp hemen başka bir şeye atlamam
Peluşları çok seviyorum çok kolay heyecanlanıyorum.
Hemen küserim nsmsnnd
ama bu olmaz 😂
Her koşulda hayal kurmak ve yaratıcı biri olmak
Her yerde kahkaha atmam
Topitop yemeyi çok seviyorum
Haribo yemek jdjdj
Yalan yok çok iyiler :D
Sonra trafikte yandaki arabaya reklamlardaki gibi çocuksu sesle bağırıyor musun 😂😂 Ne saçma reklamdı ya
Ansızın bağırmak öylesine 😀😀
Zırlamak
trip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?