Ben hala marketten gelen ebeveynlerimin poşetlerini kurcalıyorum abur cubur almışlar mı diye😂
(Alıyorlar)
Ben hala marketten gelen ebeveynlerimin poşetlerini kurcalıyorum abur cubur almışlar mı diye😂
(Alıyorlar)
kedi görünce sevene kadar peşinden koşuyorum
İçi dolgulu abur cuburların kenarlarını yiyip en son ortasını yiyorum
motor görünce ara gaz vermek istiyorum
anneme yardım edince ödül olarak çikolata almasını istiyorum
Aa ben jcnfjv eti cini oyle yerim hala
Cevap
11Cevap
Sevdiğim kişinin yanında çocuksu olurum. komik eğlenceli olurum.
Anime seyretmek diyeceğim ama sayılır mı ki 🤔 çok da çocuk işi sayılmaz. Anlatılan, vurgulanan olayları, duyguları çocuklar anlamaz çoğunda 😂
Büyükler izliyo onu daha cok
Bilmiyorum yaa aklıma gelmiyor 🥺 bana çocukça özellik bulalım 🥺 yardım et bana 🥺
Ben nerden bileyim tanimiyorum ki😂
Sen ortaya bir şeyler at. Ben aralarından seçerim 🥴😂
Cizgifilm, abur cubur, oyun sevmek oynamak, arabalara falan duskun olmak oyuncak olana
Abur cubur ve oyun oynamayı sevmek sayılmaz yaa 😂 onlar herkesin ihtiyacı 😂
Ben yarından sonra tuvaletimi yapınca "anne bittiiii" diye seslenmeye başlayayım. Benim çocukça hareketim bu olsun 🤔 çocukken yapmıyordum, şimdi yaoayım 😂
Bak yaa pislesme😂
Çocukça hareket dediğin böyle olur 😂
Öner dedim yetişkinlerin de yapabileceği şeyler önerdin. Yeni şeyler öner yoksa yarın bana deli gömleği giydirip hastaneye kaldırabilirler 🥴🥴
Gece gece saat olmus 3.10 zekam fazlaligindan yastiga akmis sen gelmis ne diyosun😂
O akan zeka değildir, kulak kiridir. Sil temizle kalmasın yastıkta 😂
Ülen saatler bşr saat ileri mi alındı 🤔 sen neredesin 🤔 Burada şu an saat 02.12 😂
G. zekali ya gormedin mi o videoyu😂 bide cahilll Azərbaycanda 1 saat ileri zaman
Al işte ben şiddetten kaçtıkça onlar beni şiddete davet ediyorlar. Seni demir çubukla falakaya yatırır, ıslak havluyla kırbaçlar, ağzına en acı biberleri sürerim haa 😂 sensin g zekalı 😂
Ben şiddet meraklisi bi insanim şahsen. Bana gore her olay dayakla çözülür. Keske boyle bi agzini burnunu eline versem de anlasan anyayi konyayi😂😂😂
Daha önce hiç ağzımı burnumu elime vermediler. İlkim mi olmak istiyorsun 😇 yieaa şapşik 🥰
Neyse. O zaman şöyle yapıyoruz. Trabzon fener maçında iddiamız vardı zaten. İddianın galibinin ne kazanacağı belli oldu 😂 kaybeden kazananın kum torbası olacak. Maç berabere biterse taraflar birbirine eşit sayıda tekme, tokat falan filan atacak. İlk yumruğu atan zar atışı ile belirlenecek 😂😂😂
Bak yaa o sen miydin ben onu unutmustum bile😂
Tamam o zaman. Unutmuş olmanın cezası olarak maç berabere biterse ilk ben başlıyorum vurmaya 😂
Merak etme kum torbam 😇 sana hiç acımayacağım 😈😎😂💪🤜
🤜 🧒 🤕
😂😂
2 hamlede yerde yattığında da ayni şekilde şov yaparsin umarim😄
61 kilo kızdan da dayak yemem yani 😂 isterse dünya şampiyonu olsun 😂
60 bide 1 jsjesmabdakd neye göre salladın bunu
Ne kadar yaklaştım 😂
Trabzonun plakası o 😂
Senin memleketin plaka kodu kaç 😂
045😂
Çizgilere basmadan yürümeye çalışıyorum basarsam kolum kopsun diyorum bir de
😂😂😂
Birde sürpriz yumurta alıyorum oyuncakları için çikolatayı da yemiyorum 😂
Çikolatayı yemiyor musun 😳 müsrif 😡😡
Ben de bayilirim supriz yumurtaya 😂
@AKaKesKinKa önce oyuncağı yapıyorum knk hatta biriktiriyorum onları mutfağa diziyorum ozmo koleksiyonum var😂
Marketten halen kinder surprise alıyorum, oyuncak mağazsından halen oyuncak alıyorum, halen ayıcıklı pijamalar giyiyorum..
Şöyle bi düşündüm de çocukluğumdan eser kalmamış. Belki sevdiğim olursa içimdeki ölen çocuğu tekrar uyandırır.
Bizimkilere şımarabiliyorum, özellikle annemi sıkıştırmam, ısırmam
Anneme en çok sorduğum soru çikolata var mı 😅cevap; yok valla yok 😅
Çocuksun daha abim bunu yapman normal bir şey
hahahaha aynennnn :)
Saçım okşandığında uyumak
Aynı özellik bende de var
Jelibon 🙈
Ben büyünce düşüncesi:)
Gülüşüm.
Yok evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?