Ben 36 olacağım Haziran'da bilemiyoruz maalesef nasıl geçti anlamadım
2 ay
Cevap
3Cevap
biliyorum evet
Elimizden geldiğince hayatin tadini çıkarmak lazim hep erteliyoruz hayal kuruyoruz biriktirip yemiyoruz derken boşa yaşıyoruz resmen belki de coğrafya kaderdir şartlar bunu gerektiriyor
Biriktirme o zaman ye çocuklarından mahrum etme ömür geçip gidiyor
@KelebekBlossom öyle tabi ama özgürce harcama yapabilen kaç kişi var sence
Özgürce harcamak nedir bı tatile gitmek çocukların istediğini almak özgürce harcamak değil gerekli şeyler ama bunu sunmuyor kimse çünkü imkan yok sende varsa sun çocuklarına cimri olma mezara tek gircez götürmeyeceksin çok hırslı bir adam var aşırı sürekli toprak alıyor insanları ikna edip almaya devam ede ede hastanenin tere arkasından diğer uca bir sürü oldu en çok onu merak ediyorum öldüğün de nolcak diye çünkü aşırı dünyayı seviyor hiç ölmeyecek gibi
Benim babamınkini de almaya uğraşmıştı gözü küçücük bahçedeydi aç gözlü herif
Yaşlı da
@KelebekBlossom bende anlamıyorum öyle insanları allah veriyor ki iyi şeyler yapsin ama nerede zekat bile vermiyordur
Çok şükür biliyorum
Güzel sevindim
fazlasıyla biliyorum ve seviyorum yaşımı
Sevmelisin bencede hızlı geçiyor zaman ona göre ☺
Kaç dan sonrasını anlamadın su gibi geçti
24 den sonrasını anlamadım valla 11 sene ne çabuk geçti
Profilindeki yaş doğrumu
?
İyi işlerin mi fazla kötü işlerin mi?
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla zaman su gibi akıyor, hepimiz aynı şaşkınlıktayız 😊 Bir bakıyorsun 20, bir bakıyorsun 35 olmuşsun. Önemli olan “keşke” biriktirmek yerine, bugününe küçük de olsa güzel şeyler katman. Yaşının kıymetini bilmek de biraz böyle; geçmişe üzülmekten çok, “bugünden sonrası için ne yapabilirim?” diye sormak 💫