Kişilik & Karakter Yaşının insanı mısın? SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Ben öyleyim ne eksik ne fazla Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenirsen sevinirim 👻💟🙃 Yaşının insanı mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet ama daha olgunum 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Yaşımın insanı değilim :d bu yaşa göre baya ağır şeyler yaşadım, bundan dolayı biraz ilerdeyim 1 0 Yorumla
Halilibo1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır kendimi oldukça yaşıtlarım göre çok olgun görüyorum bunun sebebini ise erken yaşta iş hayatına girmiş olmamYaşım 2024-25 yaşındaki insanlarla çok rahat muhabbet edebiliyorum 1 0 Yorumla
Gizlibirüye12 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aslında yasima gore cok olgunum ama içimde minik bir kiz da var zaman zaman çıkan minik birseye gizliden aglayan 2 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır sanırım. Nedense yaşlı biri gibi yaşıyormuşum düşüncesi var bende. Yaşım daha 19 ama. Şaka gibi. :D 2 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Hızlı bi hayat yaşıyorum buda ister istemez olduğun yaştan ileriye atıyor biraz 1 0 Yorumla
Nnnbdhdhdh Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Düşünce olarak yaşımdan büyük olduğumu düşünüyorum, görünüş olarak ise tam tersi 1 0 Yorumla
kanatsız_kelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaşımın insanı değilim. Yaşımdan daha olgun olduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yaşımın insanıyım. Ama yaşıtlarım da benim gibi dertli mi biemem. İnş değillerdir. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Değilim yaşım 33 ama çok eksik yetersiz kaldım kendimi tamamlayamadım 1 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değili 25-27 arası bedenen ruhen sorma ne haldeyim sorma 😂😂 1 0 Yorumla
GENTLEMENman Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bir zamanlar yasimdan gerideydim ama birden cok ilerledim o ince ayrıntıyı o sizi sarsan geceyi dudunmeden uyuyun sabah gersey güzel olacak 1 0 Yorumla
Huwank Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kahvede 50 yaş dayılarla boş boş muhabbet eşliğinde 101 oynayacak kadar yaşlı görünüyorum. 1 0 Yorumla
Matmazell01 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Maalesef hayır küçüklükten hayata atıldığım için daha olgun insan olmaya başladım. 1 0 Yorumla
34burhan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Duruma göre değişir bazen yaşımın bazende karşımdaki insanin 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Daha büyük hissediyorum yaşıtlarıma da bakınca. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Değilim çocukça davranmayı severim. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olduğumdan daha büyük davranıyorum. 1 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Bende tam yaşımı göstertirim 1 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Ruhum yaşlandı biraz. 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yerine hem küçüğüm hem cok büyüğüm 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı. yok bee. yaşımla uzaktan yakından alakam yok 1 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. gibi. 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Bilmem 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. her yaşın insanıyım 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç değilim 1 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoo hala çocugum 1 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ruhum daha çocuksu 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değilim 1 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşlandık aga 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Evet ama daha olgunum
Yaşımın insanı değilim :d bu yaşa göre baya ağır şeyler yaşadım, bundan dolayı biraz ilerdeyim
Hayır kendimi oldukça yaşıtlarım göre çok olgun görüyorum bunun sebebini ise erken yaşta iş hayatına girmiş olmam
Yaşım 20
24-25 yaşındaki insanlarla çok rahat muhabbet edebiliyorum
Aslında yasima gore cok olgunum ama içimde minik bir kiz da var zaman zaman çıkan minik birseye gizliden aglayan
Hayır sanırım. Nedense yaşlı biri gibi yaşıyormuşum düşüncesi var bende. Yaşım daha 19 ama. Şaka gibi. :D
Hızlı bi hayat yaşıyorum buda ister istemez olduğun yaştan ileriye atıyor biraz
Düşünce olarak yaşımdan büyük olduğumu düşünüyorum, görünüş olarak ise tam tersi
Yaşımın insanı değilim. Yaşımdan daha olgun olduğumu düşünüyorum
Yaşımın insanıyım. Ama yaşıtlarım da benim gibi dertli mi biemem. İnş değillerdir.
Değilim yaşım 33 ama çok eksik yetersiz kaldım kendimi tamamlayamadım
Görünüş olarak minyon, düşünce yapısı olarak olgunum
Değili 25-27 arası bedenen ruhen sorma ne haldeyim sorma 😂😂
Bir zamanlar yasimdan gerideydim ama birden cok ilerledim o ince ayrıntıyı o sizi sarsan geceyi dudunmeden uyuyun sabah gersey güzel olacak
Kahvede 50 yaş dayılarla boş boş muhabbet eşliğinde 101 oynayacak kadar yaşlı görünüyorum.
Maalesef hayır küçüklükten hayata atıldığım için daha olgun insan olmaya başladım.
Duruma göre değişir bazen yaşımın bazende karşımdaki insanin
Daha büyük hissediyorum yaşıtlarıma da bakınca.
Yok, değilim ya
Bence öyleyim.
Değilim çocukça davranmayı severim.
Evet tam yaşımın insanıyım
Birkaç yaş daha büyüğüm bence
Kesinlikle
Olduğumdan daha büyük davranıyorum.
Bende tam yaşımı göstertirim
Daha çok küçük çocuk gibiyim
Ruhum yaşlandı biraz.
Yok ben yasliyim
Yerine hem küçüğüm hem cok büyüğüm