Net ; Çok sıkı fıkıya gelemiyorum, yerinde olan her şeyin tadı güzel 𐙚 ̊

Net ; Çok sıkı fıkıya gelemiyorum, yerinde olan her şeyin tadı güzel 𐙚 ̊

Davranıs olarak, düşüncesizlik beni soğutuyor. Mesela kendimle alakalı önemli bir bilgi verdiğimde zamanı gelince onu unuttuğunu ya da ona göre davranmadığını gördüğüm herkesten soğuyorum.
Tam anlayamadım açıkçası, ama böyle hissettiğinde küçük şeylerin aslında büyük önem taşıdığını gösteriyor belki. Abartılı tepkilerden uzak durup, o anın tadına varmak isterim ben gene de.
Bende o tek kırmızı çizgi: saygısız, sınır tanımayan tavırlar 🙃 Yakınlık güzel ama biri sürekli üstüme geliyorsa, özel alanıma karışıyorsa, kararlarıma burnunu sokuyorsa direkt soğurum 🚩 Her şeyin mesafesi olmalı, haklısın. Ne samimiyet adı altında patavatsızlık, ne de ilgi adı altında kontrol kabul edilebilir 💔
Cevap
21Cevap
karaktersiz olması..
Yalan, manipülatif davranışlar, karşı cinse kur oyunları kıskandırmak için sıkça yapılan taktikler, sözlerimin gereken değeri görmemesi vs zaten bunlar olursa soğumadan ziyade biter. sjd
İnsanlarla ilişkilerinde birazcık menfaati ya da ortamdaki düşüncesi ters düştüğünde hemen arka kapıdan agzına gelen herşeyi söyleme cürretini kendisinde bulan omurgasızlığından bir haber olan iki yüzlü insanlardan soguyorum.😎
Acı çektirmesi yeterli. Ben deki yeri yavaş yavaş biter.
Yalan dolan olduğu zaman benim için bitmiştir.. 👍
Yalan varsa ben yokum
Yalan ikiyüzlülük yeter bence
alt alta pek çok madde sıralanabilir ama en üstte kesinlikle erkeklerle samimi olması
Ayak muhabbeti igrenc
Verdiği sözleri tutmaması
Israrcı, baskıcı ve saygısız olması
Laubali yapmacık hareketleri
Haddini aştığı an ! uzaklaşıyorum.
Birinden soğumama sebep “biri” nin olması dkdkdk
Yaşına göre çok iyüsün
vasıfsız davranış
Saygısız olması
copunu yere attigi an
Dengesiz olması
Saygısızlık.