Yaşım 19 ama herkesin ne bileyim bi uğraşı var benim arkadaşım vardı bi tane tek 6 senelik onu da engelledim yanlış yaptı. şu an ise yapayalnız kaldım ne yapacağım okul yok meslek yok
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 19 ama herkesin ne bileyim bi uğraşı var benim arkadaşım vardı bi tane tek 6 senelik onu da engelledim yanlış yaptı. şu an ise yapayalnız kaldım ne yapacağım okul yok meslek yok
Cevap
7Cevap
Hayata karış bi yerden böyle kapanıp kalmakla olmuyor maalesef
Olmaması olmasından iyidir boş ver şu an hiç kimse mutlu değil
Benimde çok monoton bir türlü duzeltemedim
Evet ya gerçekten çok kötü nasıl yapcaz bilmiyorum
Hadi belki 1 arkdasim olsa bunalimdanda kurtulurdum Ankara da butun kizlari kapmislar mi anlamadim
A bende Ankara bu arada benim varda ne oldu ya engelledim
Yok valla benim huyum değil böyle karakterszlikler hem insan cok yalniz olunca karsidaki insanin degerini daga iyi anliyor kalabalik cevreye sahipse çoğu kisi engel atiyor uzak mesafe miydiniz siz
Yok ben uzak mesafeden arkadaşlık kurmam aynı sehirdeydik yakın liseden arkadaşımdı
12 senelik arkadasimi 1 yil once sildim cok egoistlesti dusman gibiydi o günden beridir yalnızım yeter artık ya
Sıkıldım iyice
Aynıyız ya benimde 6,7 senelikti o seni hiç aramadı ise demekki gerçek dostun degilmis
Yok dusman gibi olunca engelledim artik arayamaz bile surekli hakaret etmeye baslamisti sineye cektim sevdigim arkadas olduğum için yeter dedim engelledim iyi ki engellemisim kurtuldum böyle adi birinden
Ayn öyle iyi ki engelledin benim o arkadaşımda AVM'de bana sesini yükseltti herkesin içinde öncesinde de bı erkek için engel atmıştı bu son yaptığı artık sineye çekilecek gibi değildi
Sende iyi yapmissin insanlar ne kdr değişti ya inanir mısın ben daha metroyu bilmiyordum arkadasim istanbullara gide gele ogrendi öğret diyorum dalga geciyor gülüyor ona basit gelen hiçbir seyi bana öğrettiğini hatırlamıyorum cok haset ti
İkimizde boş beleş iki insandan kurtulmusuz işte ne güzel yanlız olmak çok kişiyle yanlış kişiyle olmaktan iyidir
Evet bende hep böyle diyorum Ankara neresindesin
Yok ki cok zor bir arkadas edinmek demisin eger ariyorsan benim gibi
Çok iyi arkadas olurum sana 🙏
Gizlisiniz ama
Buyrun
Ah be sana bi uğraş bulalım
Gençsin daha halledersin
İnşallah halletmeye çalışacağım
Yeni arkadas edin
Yokki çok zor bı arkadaş yaomak
İşe gir hem para kazanırsın hem çevre
Çoğu iş yerine numaramı bırakıyorum aramiyorlqr
Buradaki sapıklara bulaşma da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an anlattıkların baya ağır hissettiriyor, yalnızlık da üstüne çökünce zor gelir 🥺
Ama 19 yaş, gerçekten her şeyi sıfırdan kurmak için çok iyi bir yaş.
Önce ufak bir hedef belirle: açıköğretim, kurs, staj, hatta gönüllü işler bile olabilir 🎯
İnternetten ücretsiz eğitimlere bak, ilgi alanın ne olursa oradan başla.
Arkadaşı engellemen de kendini koruma hamlesi; bu da olgunluk aslında 💪✨