Aile & Toplum Neden hayatım bu kadar monoton? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evden işe İşten de Eve gidiyorum bu döngü hep böyle devam ediyor sevgilim'de yok Haftada 1 izin var o'da zaten nasıl geçtiğini anlamıyorum Güncellemeler+1 yıl Sigara içiyorum sürekli ve kendimden korkmaya başladım artık bazen kendimi taniyamiyorum Güncellemeler+1 yıl Update Neden hayatım bu kadar monoton? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aslinda az cok herkesin hayati ayni robotlaştimizi fark ettim Rutin hep ayni hafta sonlarida cok hizli geciyor bisey anlamiyoru 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayatın bir suçu yok aslında bu sistemi oluşturan insanlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaklasık 1 aydır boyleyim mecburi aglıycam 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama gülüyorsun karar ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirdendir 😂 Yorumla
birbaltayasap Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni hobiler, uğraşlar edinebilirsin. Dizi, filme başlayabilir belirli güler dışarı çıkarak kendini ödüllendirebilirsin. Senin elinde olan bir şey. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynı dertten yanıyorum. Yaş 30 oldu usandım artık bu kısır döngüden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aslinda az cok herkesin hayati ayni robotlaştimizi fark ettim
Rutin hep ayni hafta sonlarida cok hizli geciyor bisey anlamiyoru
Hayatın bir suçu yok aslında bu sistemi oluşturan insanlar
Yaklasık 1 aydır boyleyim mecburi aglıycam 😂
Ama gülüyorsun karar ver
Sinirdendir 😂
Yeni hobiler, uğraşlar edinebilirsin. Dizi, filme başlayabilir belirli güler dışarı çıkarak kendini ödüllendirebilirsin. Senin elinde olan bir şey.
Aynı dertten yanıyorum. Yaş 30 oldu usandım artık bu kısır döngüden
Soruyu ben sordum sandım bir an
Bu sisteminin içindesiniz 🤷♂️
Bende öyleyim sıkma canını
Benimde