Bu skeci izlediniz mi? Önermesi, anafikri o kadar ince düşünülerek hazırlanmış ki skeç sonunda tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu 🤍👏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu skeci izlediniz mi? Önermesi, anafikri o kadar ince düşünülerek hazırlanmış ki skeç sonunda tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu 🤍👏🏻
Evet, çoğu zaman çok seven incinir. Çünkü en çok seven taraf, karşısındakine sadece sevgisini vermez; sabrını, iyi niyetini, anlayışını ve kalbinin en temiz yerini de açar. Bir şeyi gerçekten önemseyen insan kolay silemez, kolay soğuyamaz, kolay vazgeçemez. Bu yüzden kırıldığında sadece bir davranışa üzülmez, içinde büyüttüğü onca duygunun karşılıksız kalmasına da yanar. Bazıları çok sevilmenin kıymetini bilmek yerine onu cepte görür, rahat davranır, sınırı aşar. En derin yara da tam burada açılır. Çünkü insanı en çok, sevgisini emanet ettiği kişi yorar.
Skeci izlemedim.
Sevmek teslimiyet taşır bu coğrafyada. İki dudak bir gönül arasında kendine biçilen değer ölçüsünde yaşar insanlar. Bir karakterin diğerini tarumar etmekten çekinmediği, kalbin ve hislerin sürekli göz ardı edildiği ve genel olarak yıkımla sonuçlanan ucube bir düzendi sevmek.
Oysa sevmek, aynı pencereden aynı maviye kırmadan, dökmeden, incitmeden bakmak ve bir olmaktı samanlığın seyranlığında.
Sırf sevdiği için kendi karanlık çağını başlatan nice güzel yürekler gözyaşı deryalarında kaybolup gitti.
Olmadı, yakışmadı insan olana.
Bence çok sevmek suç değil ama sevginin karşılıksız kalması veya sömürülmesi incitiyor. Kendine saygıyla sınırlarını korumak önemli, bende de böyle dışladığım zamanlar oldu açıkçası.
Çok seveni en çok incitirler mi? Bazen evet, çünkü en çok açıkta olan, en savunmasız olan odur 💔
Skeçler böyle yerden vurunca insanın içi sızlıyor, seni çok iyi anlıyorum.
Ama unutma, derin sevmek kusur değil, sadece kime ve ne kadar vereceğini öğrenmen gereken bir güç 💐✨
Cevap
20Cevap
Çok seveni üzerler seveni severler
😁
Üzerine yaşarken toprak bile atarlar
Anasını bile bellerler gadası yerler adamı 🤣
🙂
evet öyle olur hep
Çok fazla güvenme çok fazla sevme, çok fazla umutlanma demişler Çünkü bu fazlalıklar seni çok incitirmiş Yani her şeyin fazlası zararmış 😅😅
Mesele çok sevmek az sevmek kendini tamamen kapatmak oyunlar yapmak değil karşılıklı her şey nasıl gelirse öyle gidersin verdiğin kadar almak
Karşındakine bağlı bu eğer o sevgiyi kaldıramayan varsa incitilirsin ama sevgiyi hak edeni buluduysan mutluluk ve huzurlu yıllar seninledir
ne çok sevicen ne az her şey dengeli olmalı
Evet herşeyin fazlası her zaman zarar
Anasını bile ağlatırlar
😅
Seveni üzerler hep böyle olmuştur
Hayır. Ama çok seven incinmeye müsait olur
İçinden bile geçerler
Evet ya.
İncitmek en ılımlı tabir...
Beni kimse incitemez maalesef
* koyarlar canım benim
Hem de çok incitirler