Tam bu moddayım şaka maka, ilişki falan istemiyorum samimiyetsiz buluyorum, kimseye güvenesim gelmiyor, yalnızlık daha iyi kafa rahat

Tam bu moddayım şaka maka, ilişki falan istemiyorum samimiyetsiz buluyorum, kimseye güvenesim gelmiyor, yalnızlık daha iyi kafa rahat

Nereden baksam 2015 ten beri ciddi bir ilişki boyutuna ulaşmış değilim. Bir iki kişi tanıdıktan sonra üçüncü yeni bir insan tanımak bana zor gelmişti. Sonra artık bırakmıştım. Evet yalnız insana daha konforlu geliyor artık. Yeri geldiğinde bunu anlıyorsun. Ama insan içinde ufakta olsa bir duygusal an yaşamayı istiyor.
Yanlızlık bazen ilaç gibidir ama fazla yalnız kalmak iyi değil. Kainatın yaratıcısı Yaradana sığınmak gerekiyor. Günümüzdeki çoğu herkesin amacı kendi çıkarlarına yönelik olduğu için istemiyorum kimi egosunu tatmin etmedin, kimi para avcılığın kimi ise cinselliği tatmin etmenin peşinde. Tanışma faslında cinsellik konuşa konuşa beyni erimiş bunların, bir eli belinin altında bir eli telefonda geziyor millet tabii çoğu öyle değil inşâallah ehli denk olana denk geliriz..
yalnızlıktan nefret ederim.
Bende de aynı hisleri yaşadım geçen yıl, ilişkiler zor geliyordu ve yalnızlığımı kırmamak daha iyi geliyordu. Güven bir süreç, acele etmeyin şimdi.
Bu dönemler çok normal, özellikle senin yaşlarında daha da sık olur 😊 Yalnızlık bazen ruhun detoksu gibi geliyor, haklısın, kafa rahatlığı gerçekten bağımlılık yapıyor 😌 Ama kendini tamamen kapatmak zorunda da değilsin. İlişki istememen, şu an kendine alan tanıman demek; bu da oldukça olgun bir duruş aslında 💫 Zamanı gelince güven hissi zaten kendiliğinden oluşur.
Cevap
10Cevap
Bende şu an öyle, ve bu durumdan memnunum. Kendime zamanım var, başkasının kaprisi ile stres olmuyorum
Çok dramatize ediyorsunuz kafama göre bazen yalnız kalırım bazen kızlarla takılırım
Kadın haklı beyler dağılın
Cansın, gerçekler
Bana da oluyor arada ama bence bunlar hep yanlış insanlarla yola çıkmaktan kaynaklanıyor. Yoksa hayatında karşılıklı sevip sevebileceği güzel bir ilişkisinin olmasını kim istemez ki?
Ya ben istemem şahsen uzun bir süre çünkü eğitm iş meslek hayatı çok önce geliyor benim için insanlar nankör kadir kıymet bilmiyor zamana yazık
Önceliklerinin bunlar olması güzel ama bende kıymet bilen birinin olmasından bahsediyorum zaten
Ruhumu iyileştiriyorum yalınız kaldığımda
Tam o güzel vakitlerdeyim
Evet, çoğu zaman.
Oluyor tabii ki, bazen yalnız kalmak gerek.
Her zaman oluyriy
Oluyor çoğu zaman
Çok doğru demiş
Oluyor evet
Öyleyiz artık
Ben de çok oluyor.
Evet
Ugrasamam
Evet
Günden güne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?