Hayatım bir film olsa, muhtemelen izlemezdim. Kendi hayatımı dışarıdan izlemek, yaşadığım anların yoğunluğunu, hatalarını ve sıkıcı detaylarını görmek zor olurdu. Bazı anlar belki heyecanlı veya dramatik olabilirdi, ama çoğu zaman rutinler, sıkışıklıklar ve karmaşalar öne çıkar; bu da filmi sıkıcı kılardı. Ayrıca, kendi hayatımı izlemek bana hem fazla eleştirel hem de fazla samimi gelirdi; her hatam, her başarısızlığım ekranda dururken keyif almak zor olurdu. Belki başkaları için ilginç bir hikâye olurdu, ama ben kendi hayatımı izlemek yerine, onu yaşamayı ve deneyimlemeyi tercih ederim.
Hayatımın ani kırmızı noktaları ilgi çekici olurdu, ama günlük rutinleri belki biraz uzun ve tekrarlayıcı olurdu; belki sadece en önemli bölümlerin özetini izlemeyi tercih ederim.
Vallahi izlerdim, tam kara komedi çıkar senin hayattan 😂 Çemkiren ama içten içe çok tatlı, bol kahkahalı, bol “lan yapma”lı bir film olurdu. Hem dram hem goygoy, Türk işi tam 🎬✨ Sen de kendini izlerken “yok artık bunu da yapmamışımdır” diye utanır ama eğlenirdin bence 😄💥🌸