Hic sosyal hayatı olmayan, tatile bile gidememiş biri olarak bu kadar yalnız hissetmek normal mi?

Maalesef küçük yaşta sorumluluklar almak zorunda kaldım hep ev hastane okul geçti hayatım hiç sosyal hayatım olmadı. Küçük bi şehirde yaşamama rağmen ilçelerini bile gezmedim kafelerin çoğunu bilmem hayatımda hiç tatile gitmedim deniz görmedim otel görmedim hiç gece eğlenmeye çıkmadım. Ama insanlarla bi ortamda olduğumda bunları söylemekten çekiniyorum artık insanlar hafta sonu iki günlüğüne bile şehir şehir geziyo ben daha yaşadığım şehri bilmiyorum çok utanıyorum hiçbir yer görmedim bilmiyorum maalesef hâlâ da hayatım sorumlulukla geçiyo fırsat bulsam bile maddi olarak da sorun. İşin kötüsü hiç arkadaşım yok kimseyle takılıp biyere gidemediğim için herkesten uzaklaşıyorum kahve içmeye gidelim diyecek biri bile yok artık bütün alışverişi online yapıyorum zaten benle mağaza gezecek kimse yok diye. Ve sadece kendim böyle cahil kalmış gibi hissediyorum var mı böyle insanlar ya nasıl geçecek bu hayat
Hic sosyal hayatı olmayan, tatile bile gidememiş biri olarak bu kadar yalnız hissetmek normal mi?