Bu aralar sürekli aynı haldeyim. Bu sebeple dışarı çıkamıyorum. Malum toplum arasına bu halde katılamıyorum.
2 ay
Bende çok oluyor çok einir bozucu derslerim var çalışmam gerek ama okadar tükenmiş hissediyorumki bazen bütün gün uyumak istiyorum hayata devam etmek istemiyorum ama etmek zorundayım çözümde bulamıyorum ki çook can sıkıcı bu aralarda kilo almışım yemek yerken kendimi iğrenç hissediyorum çook büyük bir hata yapıyomuşum gibi ama alttarafı yemek yiyorum yani bu aslında kronik depresyon gibi bir şey içinden kendin çıkman gerek buda çok zor
Böyle dönemler kesinlikle sadece sende olmuyor, emin ol çoğumuz yaşıyoruz bunu 🕊️
Ruh halin dalgalıysa, dışarı çıkmak gözünde kocaman bir yük gibi görünebilir. Toplum içine karışamayacak halde hissetmen de çok anlaşılır. Yine de küçük adımlarla başlamak iyi gelebilir; kısa bir yürüyüş, sakin bir kafe, tek başına bir park turu gibi 🌿
Zorlanıyorsan, güvendiğin biriyle paylaşman da içini hafifletebilir 💬
Cevap
2Cevap
Bende de tam tersi bazen evde o kadar daralıyorum ki dışarı çıkıyorum dışarda da ancak boş boş geziyorum
tek başına gezmeninde pek keyfi olmuyor
Bütün gün evde yatmaktan daha iyidir
yani kısmen öyle ama yaşadığım şehirden çok sıkıldım
Hm
şehir değişikliği yapmam gerekiyor 😂
Al benden de o kadar. Ne diye topluma karışacaksam herkes aynı şeyi söylüyor
Hayır sanki ben bilmiyorum senin ne diyeceğini. Bi de takma kafana, sıkma canını, hayatta bazen olur böyle şeyler demeleri beni ayrıca irrite ediyor.
Güzel insanlar var da ben mi sosyalleşmek istemedim sanki? Bi hafta sonra ne 💩 olduğu anlaşılıyor.
Benim ruh halim sürekli değişiyor niye böyleyim bilmiyorum
Bende işe gitmek zulüm keşke çalışmak zorunda olmasam
İş hayatı bombk insanlardan tiksindim
Hayır
İstemem
Hiç sanmıyorum yaşamak da istemiyorum ama sağol sende
Arada benim de böyle oluyor
Bulamadım
Zaman zaman oluyor ama iyide oluyor bence
Hayır bende yok
Depresif dönemler her insanda olur
Sigortalı bir işe gir