Sevgi mi söz mü başarı hırs intikam öfke sizi en çok motive eden his ne
Not. Resmi dikkat çeksin diye attım

Sevgi mi söz mü başarı hırs intikam öfke sizi en çok motive eden his ne
Not. Resmi dikkat çeksin diye attım
Ben bu hayatta şunu gördüm. İnsan dışarıdan gazla bir yere kadar gider. Millet alkışlar, sırtını ovar, yaparsın der… iyi hoş da o ateş çabuk söner. Asıl mesele içeride yanan ateş benim gördüğüm en sağlam motivasyon, insanın kendine verdiği sözdür. Kimseye değil… aynaya bakıp ben bunu yapacağım dediğin o an var ya… işte orası kırılma noktası çünkü dış motivasyon bozulur. İnsanlar değişir. Şartlar değişir. Ama senin içinde bir hesap varsa, bir derdin varsa… o seni sabah kaldırır, gece uyutmaz. Kimse görmese bile yürürsün insanı en çok motive eden şey ya canını yakan bir geçmiştir ya da ulaşmak istediği büyük bir hedef. Ya “bir daha o günlere dönmem” dersin, ya da ben oraya çıkacağım dersin. İkisinin ortası pek işlemez o yüzden bana göre motivasyon dediğin şey süslü laflar değil. Biraz hırs, biraz inat, biraz da sessiz bir öfke… ama kontrollü olacak. Motivasyon dışarıda aranmaz. İçeride kurulur.
Sen kendine söz verdiysen, o iş zaten yarı yarıya bitmiştir. Ama bunu her insan hak etmez unutma
Motivasyonu bekleyen hiç doğru kisi değildir.
Istesede istemesede zorundayim diyen adamdan korkmak gerekir rhaast.
Bir hayata dokunmak ✨ yalnız olmadığı hissiyatını vermek, aynı yerden kırılmış insanların olduğunu göstermek, farkındalık sağlamak, duygudaşlık.
Birinin hayatındaki toz ☁Bulutlarını gökkuşağına çevirmek. 🌙
başarı bence
benim açımdan oyle, bir seyler olumlu olduğu zaman, basardigim zaman motivasyonum haliyle artiyor. sey gibi düşün kilo vermek icin spora baslamissindir ve kisa zamanda olumlu sonuclar almaya baslamissindir. insan ister istemez motive oluyor çünkü basariyorsun. ins doğru anlamışımdır hahahs
işte anlik olarak tatmin ediyor sanirim, hayatımda cok sey başaramadıgim icin daha çok bilemiyorum.
belkide bilemiyorumm, ama büyük bir sey yok basardigim
ya hiç basaramadigimiz bir seyi kaybetmissek
doğru dedinn🙂
Beni en çok motive eden şey sevgiyle karışık başarı hissi diyebilirim 😊 Ne öfke ne intikam uzun vadede beslemiyor insanı, sadece yoruyor. Ama “bunu yapabildim, emek verdim ve oldu” duygusu hem özgüveni hem iç huzuru büyütüyor 💪 Sevdiğin insanlar için, sevdiğin işi başarmak bence en kalıcı yakıt 🔥
Cevap
8Cevap
Başarma duygusu
Evet bu iyidir bak
Anlam duygusu.
İnsanlar uzun vadede en çok, yaptıkları şeyin bir amacı olduğuna inandıklarında motive olur
bu mal yaptiysa ben de yaparım diye diye bugunlere geldim
Rahat olup iki sonuca da açık olmak bence.
Merak. Nasreddin Hoca gibi ya tutarsa diyerek yola çıkmak ve denemek. Çabanın karşılığını almak, denemek ve sonucu görebilmek beni motive eder
Bence en iyi motivasyon sevgi, çünkü sürekli bir bağ hissi veriyor insana.
Rahatlama konfor gezmek yeni yer görmek doğa deniz bunun verdiği dinginliği kimse veremez
Para kazanmak aklındaki kızla seks yapmak geldi aklıma
Kendini ve hayatı sevmek.
Taktir, değer bilinmesi
Bu ülkede evet, değerini bilen bir ortamda bulunmalı insan
Acıyı saf hali ile yaşayıp sonuçlardan ders çıkartmaktır.
Bir amaca sahip olmak.
Başarı benim motivasyonum
basarı🙏
Kendime olan inancım
Kendine inanmak
Sevgi sevilmek
Kendine odaklanmak , kendinle ilgilenmek..
Tatli dille ve anlayisla
Bilmiyorum
Başarı Hedefine oluşanca gelinince o his … 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?