Bu bir duygu olabilir bir kişinin sözü iknası veya ısrarı olabilir, beklide bambaşka bir şeydir. Anlatın hele hele😀👒

Eskiden aşık olmayı beklerdim motivasyon için.
Çok güçlü sevgi duygularına kapılınca hayatın her noktasında kendimi en iyisi olmak için çabalarken buluyordum. Çünkü o benim gözümde bir tanrıça ve o beni arkadaş olarak görse de ben de tanrı olmalıyım, en iyisi olmalıyım derdim kendime.
Tabii şu an kulağa oldukça ezikçe ve gülünç geliyor ama bir zamanlar masumdum ben de :)
şu an ki motivasyon kaynağım her ileri adım attığımda insanlardan aldığım ilgi ve kendi fiziksel ve karakteristik özelliklerimi veya amaçlarımı bir yere yazıp kendi kendime ego tatmini yaparak oluyor :D
Eee Aslan burcuyuz malum :)
Bu içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, KS platformu bana çok iyi geldi. Bazı duyarlı, alçak gönüllü, yüreği sevgi dolu ve pozitif bakışlı arkadaşlarımın mesajla dahi olsa bir çiçek, bir gülücük ya da kırmızı bir kalp atması bende müthiş bir motivasyon kaynağı oluyor.🌸😃❤️
Haffa bazı güzel sorular ya da benim sorularıma yazılan güzel görüşler de öyle.🍀😎
En iyi motivasyon kaynağım, zihnimdir.. Zihin çarklardan oluşur, yönlendirebilmek size kalmıştır..
Sevdiğim insan ve inancım
Cevap
58Cevap
Çok güzel kızlar var ve seni daha tanımıyorlar
Gerçekleştirmek istediğim hayallerim içimdeki hevesim ve olmazsa olmaz hırs tabiki. Unutmadığım çok şey var, gün gelecek o sözleri yedireceğim insanlar var. Belki sözlerimle, belki gözlerimle..
Yalnızlık en büyük motivasyonum biliyorum ki ailem bile yanımda değil ben başarmazsam benden başkasından fayda yok
Müzik... Sevdiğim müzikleri dinlerim.
https://www.youtube.com/embed/pqnMkUcTmysYaptıklarımın yapacaklarimin teminatı olması 😂
Keyfim ve kahyası şayet canım isterse bir şeyi yapmayı yaparım. Engel tanımam. Ama istemezse kafama silah dayasalar yapmam.
O gücü son 2-3 gündür alamıyorum ama her güne daha iyi olacağı umuduyla uyanıyorum.
Şöyle bir cümle var beni motive eden.
Ben kaybetmem; ya kazanırım, ya öğrenirim. 💪
Bu salak bile yapıyorsa ben de her türlü yaparım.
İşimi yaparken eğer sıkıldiysam maaşı düşünüp kendime geliyorum 🤑
tecrübelerimden yola çıkarak bulduğum sözler, sarı renk, motto kartları, gün doğumu ve batımı
Yapan senden daha mi akilli diye. O yapiyorsa bende yaparim.
Motivasyon animasyon kanalizasyon depresyon illiminasyon detonasyon demolasyon masturbasy10 .
Otomobil çizimleri ve tasarımları yapmak bana motivasyon katıyor.
ben katılmıyorum resme acı en güzel en gerçek motivasyondur yalnızlık
En iyi motivasyon kaynağım onun kahve gözleri.. @__charming__
😊😊😊 teşekkürler canm
Sakin bir gecede gökyüzüne bakmak benim motivasyonumdur.
İnancım, hasta olduğum halde orucumu bozmadan tutuyorum gücü inancımdan alıyorum.
Kendimden alıyorum, hiç bir şey benim önüme geçemez diyorum 😌
Müzik kesinlikle
https://youtu.be/FM7MFYoylVsKendi öz yaşam enerjimden başka güvendiğim ve ihtiyaç duyduğum birşey yok şimdilik..
ben gücümü genellikle ünlü insanların özlü sözlerinden alıyorum. Onları okudukça aydınlanıyorum sanki. Ayrıca sevgilimde çok destek çıkıyor
Gıcık olduğum insanin benden öne geçmesi beni sinir ettiği için bir nevi motive eder
Bunu açarım arkadan anonymousu hacklerim.
Her şeyin geçici olduğu düsüncesi beni çok motive ediyor.
"Memento mori" öleceğini hatirla demek. İlginçtir ölümü düşünerek motive oluyorum çünkü yaşamin kiymetini hatirlatiyor.
Hiç belli olmuyor, kafama göre, asıl kaynak kendimim bunu biliyorum...
Mükemmel mativasyon müziğimi kulaklıkla dinledikten sonra herkes yapıyorsa ben de yaparım demek beni motive eder
gerçekten aklıma sevdiğim kız geldiğinde çok motive oluyorum ama ona asla kavuşamayacağım aklıma geldiğinde yerle bir oluyorum 😣😣
bir kişinin sözü ile insan motive olabilir lakin sürdürülebilir değildir kişinin zihninde olan bir şeydir akabinde başarı gelir.
Melodilerle uğraşmak kadar harika bir olayım yok zannımca, hele ki sonuca ulaşmak mütiş motive ediyo
barbie filmleri *-* su yasıma geldım hala sureklı ızlıyorumm... ruhum 5 yasında olmalıı
En iyi motivasyon çaresizliktir. Eğer bir çıkış noktan varsa mecbur o işi yaparsın
Sevdicegim en iyi motivasyon kaynagim @albensen
Öfkeden alıyorum ben motivasyonumu
Hiçbir şeyden motivasyon alamıyorum.
İşim en iyi motivasyon kaynağım.
Kendime iyi geliyorum
Teselli edilmek motivasyon veriyo
Ailem, kedim, müzikler
Seveceğim Hanımefendi dir
Şarkı yazıyorum genelde
Hayallerim.
Birgün seninle tanışabilmek
Masaj yaptırmak canım ya senin
o mal yapabiliyorsa bende yaparım :D
Sorumluluklarım ve başarıya olan ilgim.
Eğer bu işi yapamazsam en adi şerefsiz benim
Kendi kendime moral vermeye calisiyorum kimsem yok herseyi tekbasima yapiyorum mecburen
fatura kesilirken yazıcıdan çıkan cırr cırr ses.
Şimdi düşünce yok sanırım ya.🙄
Erik yerken eriği tuza banmak
hareketli müzikler sanırım
Para ve kız
Spor
Onu düşünmek 🤍🖤
Şarkı dinlemek
Müzik 🎵🎶🎶
canımın istemesi
Bu yaptiysa ben kesin yaparum der ve yaparim
Huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?