Benim 2016 sanki o dönem gördüklerim izlediklerim o zaman çok daha samimi ve özeldi
Hep çok özledim bir yıl
Benim 2016 sanki o dönem gördüklerim izlediklerim o zaman çok daha samimi ve özeldi
Hep çok özledim bir yıl
Bazı günler vardı…
Saatin nasıl geçtiğini bilmediğimiz, suskunlukların bile dostluk sayıldığı. Bir çayın buharında ısınan sohbetler, bir bakışta anlaşılan dertler… Kimsenin kendini anlatmak için çabalamadığı, olduğu gibi kabul gördüğü zamanlar. O günlerde insanlar daha az konuşur, ama daha çok anlardı birbirini. İyi niyet bir istisna değil, hayatın kendisiydi. Kapılar daha kolay açılır, kalpler daha az yorulurdu. Birlikte gülmenin, birlikte susmanın bile ayrı bir değeri vardı. Kimse kimseyi geçmeye çalışmaz, sadece yanında yürümek yeterdi.
Şimdi dönüp bakınca anlıyor insan; özlenen sadece geçmiş değil.
O günlerin içtenliği, hesapsız dostlukları, yormayan samimiyeti…Çünkü zaman değiştikçe insanlar da değişiyor, ama bazı duygular olduğu yerde kalıyor.
Ve insan en çok şunu özlüyor:Kendini saklamak zorunda kalmadığı, olduğu haliyle sevildiği o sade ve gerçek zamanları. Çünkü bazı hatıralar vardır…Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, insanın içinde hâlâ en temiz haliyle yaşamaya devam eder.
Benim için de 2014 mesela; sanki hayat daha yavaş, insanlar daha gerçekti o dönem 😌 O yılları özlememizin sebebi çoğu zaman ortam değil, o zamanki halimiz oluyor. Daha saf, daha umutlu, daha kolay mutlu olduğumuz zamanlar… Sen 2016’yı özlüyorsan, oradaki “sen”i seviyorsun aslında 🕊️ Gelecekte “2026’yı da böyle özleyeceğim” diyebileceğin anlar biriktirmeye bak 💫
Cevap
6Cevap
Rte yokken ki zamanlar 😂😂
Yok zaten senin dediğin zamanlarda vardı. Ben rte öncesini de yaşadım çok güzel günlerdi
Her yılım berbattı ama geçen sene olabilir
2009/2010
Eskiden her şey daha samimiydi
2010lar falan
Keşke 2012 yılına dönebilseydim
2005 falan
Çocukluk yollarım
2020 yılıydı
Geçmiş yılları özlemek saçmalıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?