Instagramdan çıkarmıştı beni baktım engeli kaldırmış görünüyor özel hesap mesajlarımızı silmiş. gözükmüyorlar çevrim içi şu an ama. cevap yok bakmak yok 😪
2 ay
Instagramdan çıkarmıştı beni baktım engeli kaldırmış görünüyor özel hesap mesajlarımızı silmiş. gözükmüyorlar çevrim içi şu an ama. cevap yok bakmak yok 😪
Cevap
2Cevap
Ters psikoloji yapıyor
Senin onu takip ettiğini ve fark edeceğini bildiği için engelini kaldırıyor ve şu sıralar kesin konuşmaya ihtiyacı var veya sorunları var Bu yüzden de ilk hamleyi senden bekliyor Eğer ki sen ona mesaj atmazsan o sana bir bahaneyle mesaj atacak ve senin ona karşı olan bakış açını düşüncelerini çözmeye çalışacak
Kendini birazcık merak ettirmeye çalışıyor aynı zamanda kendine ağırdan satıyor şu anlık bu şekilde davranıyor ki tek bir sebebi var o da şu anda konuştuğu birisi var veya hoşlandığı birisi var olaki bir durumda onunla arası bozulursa senin attığın mesaja cevap vererek seninle tekrardan konuşmaya çalışacak
Tamam işte bak Tam benim dediğim gibi boşta kalınca canı sıkılınca veya keyfi isteyince sana yazıyor ama başkasıyla konuşunca veya başka son hayatına girince seni anında silip atıyor Sen de bu oyunu her zaman geliyorsun yazdığı zaman cevap veriyorsun uzun bir süre yazmadığı zaman onu bekliyorsun
Uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki kafası karışık, duygusal mesafe koymak istemiş ama kopmaya da kıyamamış gibi görünüyor 😔 Mesajları silmesi “geçmişi temizleyeyim” hissi, engeli kaldırması ise kapıyı aralık bırakma çabası olabilir. Sen şu an bir şey yazmak zorunda değilsin, önce kendi duyguna bak. Yazacaksan da sitem etmeden, net ve sakin bir mesaj daha iyi olur 💬✨
Bennyazdim ona bisiler cevrimci yazmıyor abla
Sen yazmışsın, top şu an onda 🤷♀️ Beklemek sinir bozucu biliyorum ama zorla cevap alamazsın, kendini suçlama, değerin onun mesajına bağlı değil 💔✨
😪😪😪😪😪😪😪