😊 Evet, şükürler olsun
🙂 İdare eder
😐 Pek sayılmaz
😔 Hiç mutlu değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir insan ya mutludur ya da mutsuzdur teorisine katılmıyorum. Bana göre bir insanı tek bir kategoriye sığdırmak darlıktır. Şu an totalde yolunda gitmeyen ve yolunda giden bazı şeyler var, şimdi ben tamamen mutsuzum desem şükürsüz olurum kendimce. Mutluyum demek daha cazip geliyor bana en azından psikolojiğe iyi geliyor. Zihnim o yönde şükür ediyor. Hani bu da gelir bu da geçer ağlama diyorlar ya heh işte ondan.
Anlatabildim mi bilmiyorum yorgunluktan ahaha biraz karışık ve tutarsız konuşmuşum gibide görünebilir fakat bu benim düşüncem, doğru ya da değim orası tartışılmasın 😂
İyiyiz efenim çok şükür.
Aslında gayet güzel anlatmışsın, düşündüğün şey de baya gerçekçi 🙂
İnsan gerçekten tek bir duyguya sabitlenebilen bir varlık değil. Hayatın içinde iyi giden şeyler de oluyor, can sıkan şeyler de… O yüzden “tam mutluyum” ya da “tam mutsuzum” demek biraz eksik kalıyor bence de.
Ama senin dediğin gibi, insanın kendini mutlu tarafa yönlendirmesi, şükretmesi ve zihnini o tarafa çekmesi çok önemli. Çünkü biraz da nasıl baktığınla alakalı her şey.
Bir de bence işin başka bir tarafı daha var… İnsan tek başına da bir denge kurabiliyor ama hayatında onu gerçekten iyi hissettiren biri olduğunda o denge daha sağlam oluyor gibi geliyor bana. Yani mutluluk tamamen birine bağlı değil ama doğru kişi olunca insanın içi daha rahat oluyor diyebilirim.
Kısacası dediğin gibi, bu da gelir bu da geçer kısmı en doğru yer aslında 🙂 Önemli olan o süreçte kendini nasıl tuttuğun.
Anlatmak istediğini gayet anladım bu arada, hiç karışık gelmedi 😉👍
Karışık gelmemesine sevindim, anlaşılmak güzel ehehe
Sizde yazdıklarınızda haklısınız, teşekkür ederim ve iyi geceler 🌟
Ben teşekkür ederim her zaman böyle çok güzel ve seviyeli yorumlarınız var. İnsan kendini bir nebze de olsa özel hissediyor. İyi geceler kendinize iyi bakın 🙏
Yaa bu güzel yorum için ben teşekkür ederim 🫠🙏
Arada gerçekten mutluyum arada gerçekten değilim, hayat bi şekilde gidiyor ama yep istediğim gibi değil, daha çok hayatın gittiği yöne isteklerimi koyuyorum
Benim için şu anki cevap kesinlikle 🙂 İdare eder olurdu. Hayatta her şey tam istediğimiz gibi gitmiyor ama Çanakkale’de sakin bir hayatım, sevdiğim işim ve kurduğum birkaç sağlam ilişki var, buna da şükrediyorum 😊 Senin sorununa bakınca içinde biraz yorgunluk sezdim, istersen sen de hangi şıkka yakın olduğunu düşün 💭
Bazen mutlu bazen mutlu karışık 🙂
Cevap
4Cevap
Değilim.
Şu 1-2 ayı geçsem gerçekten de istediğim gibi gidecek.
Elhamdülillah daha iyi olabilir
Pek sayılmaz.
İdare eder
Onsuz nefessizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?