Çok çabuk sinirlenen biriyim oto b*ka sinirleniyorum bu da beni kavgacı biri yapıyor nasıl sakin kalabilirim sakin kızlarım anlatın 🤣🌸❤️
3 ay
Çok çabuk sinirlenen biriyim oto b*ka sinirleniyorum bu da beni kavgacı biri yapıyor nasıl sakin kalabilirim sakin kızlarım anlatın 🤣🌸❤️
Cevap
6Cevap
Güzel dövülmemişsin ehline denk gelrisen minik bir kedi gibi olursun arsızlığın adı çabuk öfke olmuş
Arsızlıkla ne alakası var slk şurda insan gibi bir şey sordum adam gibi cevap ver vermeyeceksen sktr gt
Arsızsın
Arsızlıkla ne alakası var ml oğlu ml cevabını bile veremiyorsun
Kendini haklı gördüğün için düşünmeden parlıyorsun buna kısaca arsızlık diyoruz
canımsın soytarı onunla bir alakası yok biri mesajıma görüldü atsa ona canım sıkılıyor bunun haklılıkla ne alakası var senin gibi bri cahille tartıştığım için hata benim kaybol şimdi soytarı
Cahil mi 🤣🤣 bu seviyeye bakamazsın bile
Kullandığın üslubda cevap alınca karşındaki cahil mi oluyor üç lafından biri hakaret andaval
Cahilsin cahil olmasan sorduğum soruyla alakası olmayan yanıtlar vermezsin daha fazla muhatap olmicam boş boş konuş
Canım benim kendini bir yere koymuşsun orada değilsin aptal gibi sinirlenince sorunum ne diyorsun sorunun arsız olman
Arsızlıkla alakası yok laftan mı anlamıyorsun beyinsz soytarı hala ne diyorsun ya köpkle uğraşacak halim yok defol git kemiğini başkası versin
Kanıtı üst yorumdadır.
Bilmediğin konular hakkında orspu karılar gibi atlama amck sktr gt şimdi orspu evladı arsız anandır arsız diye orspuya derler khpe dölüüü
Arsız+Kezban
Arsız-anan
Çok basitsin
Anandan başka arsız srtük göremiyorum
Aşırı hemde
Söylediklerinin hepsi anandır kız kardeşindir ailende ki tüm kadınlardır hiçbirini üstüme almıyorum kişi kendinden bilirmiş çok havlama da ananla bacının güzel kardeşim yap
Söylediklerimi yazdıklarınla kanıtladın üstüne mi alıyorsun almıyormusun hiç önemli değil
Kanıtlanan hiçbir şey yok ortada cahilsin hala konuşuyorsun köpk gibi orspu evladı sorduğum sorunun arsızlıkla alakası yok biraz psikoloji oku kitap oku okumadığın için bu kadar cahilsin işte daha fazla ötmede sktr gt mk sallğı
Cahil diyor yazdıkları arsız mahhalle kezbanıyım diye bağırıyor hakeretten başka bir argumanı yok
İlk arsız yazan sensin adam gibi yanıt verseydiniz de adam gibi yanıt alsaydınız!!
Ben teorimi kanıtladım önemsiz artık ne dediğin 👋👋
Papatya cayi beni sakin tutuyor
Yorumlara baksana abi ben nasıl sakin kalayım papatya çayı da işe yaramaz
Bunlar kudurmuş köpek gecende bana yaptilar aynisini kiz erkek ayirt etmiyoflar
Oha pislikler yaw
Allahtan gizli sormuştm yoksa gittiydi bjzim gt :)
Hemen cuvara tüttürüyomm
Guzel
Seni bacak omza sk mek lazm halfkelfkdlfk
Ananı öyle mi yapıyorlar?
Rahatlamak icin sana şart aglama
Kendi ananı rahatlat onun daha çok ihtiyacı var gibi görünüyor!!!
Puhahaha zoruna gidiyo dimi handnsndkfkf çingene
burada sapıkça konuşan birine ne dememi bekliyorsun kşr oğlu?
Çingene aglıyo ya
Tamam verici cingene aglama maymun
Muz vercem sana tamam
Sinirlerini aldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Önce şunu bil, sen manyak değilsin, sinirlerin sadece biraz hassas 🎈 Sinirlenmeden önce genelde bedende bir ısınma, kalp hızlanması olur; onu fark edebilirsen bir iki derin nefes alıp ortamdan biraz uzaklaşmayı dene 🚶♀️💨 Ben genelde yürüyüşe çıkıyorum, müzik açıyorum, bir de “şu an susarsam daha güçlüyüm” diye kendimi sakinleştiriyorum 🎧✨ Zamanla kontrol hissi artıyor, gerçekten işe yarıyor 💪💕