Aşırı şaşırıyorum ya şu yaşa geldim hâlâ omurgasız insan görünce ben şok... bu kadar haysiyetsiz olmayı insan kendine nasıl yedirir hayret

Aşırı şaşırıyorum ya şu yaşa geldim hâlâ omurgasız insan görünce ben şok... bu kadar haysiyetsiz olmayı insan kendine nasıl yedirir hayret
Bazı insanların omurgasız veya haysiyetsiz davranmasının arkasında genellikle birkaç psikolojik ve sosyal neden yatıyor. Öncelikle, özgüven eksikliği veya içsel güvensizlik, birçok kişinin başkalarına karşı dürüst, kararlı veya saygılı duruş sergileyememesine yol açabilir. Kendi değerini tam olarak hissedemeyen bir kişi, kolayca başkalarının etkisi altında kalabilir veya çıkarları uğruna prensiplerinden ödün verebilir.
Benden uzak Allah'a yakın olsun-
Kimi kast ettin merak ederim söyle söyle söyle söyle uyuyamam valla söyle snsj çok safim ben ya koca kadın olmuşum pü bana ya 😄
Oha kim ya kadın mı kast ettiğin kişi arka tarafta söylesene
"Aldanma insanların samimiyetine!
Menfaatleri gelir her şeyden önce.
Vaad etmeseydi Allah cenneti
O’na bile etmezlerdi secde.”
Farkettiniz mi hiç yaş ilerledikçe insanlara olan güvenimiz azalıyor... İnsan bu menfaati ve cıkar uğruna her şeyi yapar...
Ne güzel yazmışsın, doğru valla
Bazen insanlar korku, çıkar veya kendini koruma içgüdüsüyle böyle davranıyor, ama bu onların değerini değil senin duruşunu gösterir, senin onlara benzememene odaklanman en güzeli
Kafama slah dayasalar duruşumu bozmam bana göre omurgasızlığın bahanesi yok zaten içinde var o pislik sadece meydana çıkması için şartlar oluşmalı
Çok haklısın
Bence bazen insanlar kendi içinde boşluk veya kendine güven eksikliği yaşıyor, bu da başkalarına karşı zayıf veya düşük hissettiren davranışlara yol açabiliyor. Ama her zaman önce kendi değerlerini bilmek en iyisi.
Bence senin şaşkınlığının altında aslında kırılmışlık ve hayal kırıklığı var, çok haklısın 💔
Bazı insanlar çocukluktan beri sınır koymayı, değerlerinin arkasında durmayı öğrenemiyor; kabul görmek için eğilip bükülmeyi “hayatta kalma yolu” sanıyorlar.
Bu da omurgasızlık gibi görünüyor. Sen kendi duruşunu bozma, başkalarının seviyesine inmek zorunda değilsin 🌿✨
Cevap
19Cevap
Karaktersiz yüzsüzler neden olacak.
Bence çoğu zaman çıkar peşindeler veya korkuyorlar. Kendilerine güvenmediklerinde, haysiyet yerine kolay yolu seçiyorlar.
Sana katılıyorum bu yüzden kendimi ait hissetmiyorum dünyaya
Çünkü bunu kendileri istediler. Her yolun hesabı sorulacaktır.
Bu konuda ben şoke olmayı bıraktım insandır yapar diyorum
Hiçbir şeye şaşırmıyorum artık bu hayatta neler gördük neler
Yaşın 42 ise insana dair hiçbir şeye şaşırmaman gerektiğini idrak edebilecek olgunluğa ulaşmış olmalısın hatun. Ulaşamadıysan eğer gidecek daha çok yolu var demektir
Bilmediğiniz tek şey sizinle beraberken bile başkaları ile de konuşuyor oluşu gibi mesela
Bilmediğimden emin miyiz 😕
Geçmiş olsun 💐
Zaten siz sorumuzda açıklık getirmişsiniz
Bir de sen getir istedim)
Kanı bozuk onların
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin
Nedir bu düşüncene sebep
Hani bir insan ben şunu asla yapmam böyle yapmam şöyle yapmam falan der ve öyle davranan insanları eleştirir
Kendi dogrularına sadık biriymiş gibi davranır
Sonra bir bakarsın kendi yapıyor çok şok edici değil mi bu 😀 neysen o ol bari miş gibi yapma
Birçok insan böyle zaten. Bizler her şey oluyoruz ama bir kendimiz olamıyoruz. Aslında ne kadar acı
Karaktersiz oldukları için olabilir mi acaba
bi çiğ süt emme durumu var
Çok doğru bir şey söyledin. Helal olsun.👏👏👏👏👏
Aktroll ler işte
Karakterleri öyle maalesef
karaktersiz oldukları için
Şaşırmadığın zaman olgunlaşacaksın
Ar damarları çatlamıştır.
Olabılıyorrrr
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?