Bir insanın hayatta deneyebileceği en zor şeyi denedi. Aklıyla bir duyguyu öldürmek istedi. Son değildi biliyorum.
3 ay
Başka bir seçeneği olmadığı için ve her iki tarafında zarar görmemesi istemeye istemeye vazgeçmek zorunda kalmıştır. Yoksa oda çok üzülmüştür aldığı karara. Bu aldığı kararı kolay almamıştır ama mecbur kalmıştır. Göz önünde bulunan engel durumları vardır ki bu kararı almak zorunda kalmıştır. Belki başka şartlar altında olsaydınız emin ol oda bu kararı alacak adam değildir...
Tam da korkmadığını söylediği anda gelen büyük bir darbeydi.
Asıl darbeyi bir gün seni bir şekilde bulursa şartlarını uygun hale getirip yan yana gelirseniz. Seni yatağa sırtüstü fırlatıp, bacaklarını karnına doğru çektirip içine darbeyi o zaman almanı sağlayarak yapar. 😉
😀 sana söylenecek lafım çokta gerek yok.
Söyle söyle çekinme 😄
Bulamaz daha beni geçti o işler.
Belli mi olur sosyal medyadan falan araştırma yapar zamanı geldiğinde uğraşır yani zaman bulunca.
Kendi hayatına dönmesi tavsiye edilir.
Sen kafada baya bitirdin yani
Henüz değil ama bitecek.
Ne diyeyim yolunuz açık olsun o halde
Arkasından ağlayamam değil mi beni sırtıma yüklediği bir sürü hisle bırakan birinin.
Sanki isteyerek bıraktı bırakmak zorunda kaldı
Farketmez herhalde sen bıraksa da unutulmasın istiyorsun
Aman ne değişecek ki sonuç olarak bitti zaten. Yani unutulmasada bişey değişmez. Takipçi sayınız artmaya başlamış zaten unutursunuz eser kalmaz o kişiden.
Çokta umrumda takipçi sayım 😀 simdi hepsiyle konuşacağım sırayla
Beni sinir etmek için böyle dediğini biliyorum. O yüzden bu sözü ciddiye almıyorum.
Sen kimsin tanıyor muyum gizli üye 😀
Yani o kişiyi sinir etmek amaçlı söylenmiş bir söz o yüzden ciddiye almaz demek istedim. Maalesef klavye azizliği yanlış yazmışım.
Bilemezsin yani neden olmasın canım sıkılıyor zaten
Sanmıyorum kendinizi rahat hissedeceğiniz biri çıkmaz karşınıza onun gibi.
Bilemezsin işte
Boşverin konuşmayın bence kimseyle.
Tamam denerim😀
Aklınla duyguyu bastırmaya çalışmak bir süre işe yarar gibi gelir ama tamamen öldürmez 😊 Zihnin, duygunun sesini kısar sadece; o duygu sonra başka yerden patlayabilir. Asıl işe yarayan, o duyguyu anlamak, neden sende yer ettiğini görmek ve yavaş yavaş ondan özgürleşmeyi seçmek. Yani savaşmak değil, yüzleşip vedalaşmak diyelim 💔✨
Cevap
6Cevap
Aklınla duyguyu öldüremezsin sadece görmezden gelirsin o hep yerinde zamanını bekler
Bastırma olur işe yaramaz.
Size özelden bisey sorabilir miyim
Ne gibi
Soramazsın
Gel bana sor mk evladı seni. Özel bişey soracakmıs bak hele. S! krm senin gelmişini geçmişini.
Peki sonuç
Sanmıyorum
kimkio
Yaramaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?