Sen başarabiliyor musun?

Kalbimin aort damarını sıkarken, ruhum ellerimi tuttu. İşte o an anladım olumsuzda olsa insanın içinde yaşayan bir şeyler oldukça, ölüm olmuyor.
Kabul ederek ve beni gerçekten öldürmeyip hala nefes alabildiğimin bilincine vardığımda olumsuzluk nötrleşmeye sonra olumluya dönmeye başlıyor. Her şerde bir hayır var meselesine kalpten inanmakta buna ek tabiki.
Silahımla dkdk
Tutuklayın!
Siz zahmet etmeyin ben sizi tutkularım fjfj bosun ami okudum onca sene aaaa ayıp djdjd
Atanana kadar ooo
En az 4 sene sjdhj
En çok 6 sene 😃 hadi bakalım o zamana Jüpiter de yaşarız.
😄😁🍀
Hayal kurarak ya da bazen düşünmeyi bırakıp başka hobilere yönelerek, kitap okumak müzik dinlemek ya da film izlemek gibi
Cevap
9Cevap
Ucunda ölüm yok ya, demek rahatlatır.
Riskli bir şey ise bu olumsuz düşünce, en fazla ölürsün rahat ol derim😂
öldürmedim benimle yaşıyor ama beni de öldürmedi
hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu gibi
ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi ahsj
Beynimi yakmayın lütfen fkfkdk
Yapıyla ilgili bu.. Bazı şeyler sökülüp atılmıyor maalesef..
Olumsuz dusunceler her zaman oluyor istiyor istemez ama kafami baska seylerle mesgul ediyorum. Takmamaya calisiyorum.
İnsanı her zaman mutlu bir şekilde duygular yönetmez kötü düşüncelerde olcak insan beyni çok farklı
Mantık her zaman diye düşünüyorum
içimi döküyorum, sakinleşmeye çalışıyorum, bakış açımı zenginleştiriyorum, yürüyorum, şükretmem gereken şeyleri hatırlatıyorum kendime.
Hemen ifade ediyorum içimde tutmuyorum böylece deşarj oluyorum birikmiyor
Her düşüncenin yaşamaya hakkı var, yaşasınlar bakalım.
Genelde umursamam.
Bir süre sonra kendiliğinden giderler.
Üzerine yürümek lazım olumsuz düşüncenin korkutup yok etmek gibi
Diyorum ki düşünme iyi ya da kötü hiçbir şey düşünme çünkü zaten olmayacak zaten olmayacak
Onlarla barışmaya çalışıyorum kabullenmeye çalışıyorum tabii hiç kolay olmuyo ama diğer türlü daha zor oluyor
Olumlama yaparak.
Başaramıyorum maalesef
Pozitif ve iyi şeyler düşünerek
Olumlu şeyler düşünerek dgdh
Hayata devam etmek için daha doğrusu çabalamak için olumlu düşünmek lazım yani mecburum.
Gelip gidiyorlar tatlı yekele kurtuluyorum
Öldüremiyorum ki 😒
Seni seviyorum de 😃
Ahhaha kacar dimi o zaman 😃
Kaçar kaçar 😬
Başaramıyoruz.
Öldüremiyoruz. Başka soru
Delirerek
Onlarla beslenerek
Onlar beni öldürüyor
Müzik dinlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?