Duyguları tamamen yok edip kimseye ilgi hissetmemek, robot gibi yaşamak mümkün mü?

Yani yaş olmuşsun sen 35 36 bu saatten sonra hiçbir şey hissetmek istemiyorum robot gibi yaşamak istiyorum. Hani bir kadına bir nesne gibi davranmak da istemiyorum ama kız ortadan geçerken hiç bakmak istemiyorum hani aklımda kalmasın hiçbir duygu hissetmeyeyim diyorum. Böyle bir şey var mı acaba ya da böyle bir ilaç kullanmak istiyorum gönüllü olarak istemiyorum hani artık tiksiniyorum hayattan?

Güncellemeler
3 ay
Hani bu duygu nasıl olur ya anlatamıyorum ama ya ulaşamadım bir şey kötü dersin ya da iyi dersin ama ben iyi olduğunu düşündüğüm için artık hissetmek istemiyorum. Hani bir kadın ikna edemedim ve bu kızdakine demedim ama çok hoşuma gidiyor özlüyorum Hani gördüğüm zaman aklıma geliyor bazen o kadar duyguyu bastırıyor ki bu duyguları da istemiyorum kadında istemiyorum.
Her gün de elizabet çekmek istemiyorum bıktım artık özleyim Yaşamaktan bıktım ya
Duyguları tamamen yok edip kimseye ilgi hissetmemek, robot gibi yaşamak mümkün mü?