Her gün de elizabet çekmek istemiyorum bıktım artık özleyim Yaşamaktan bıktım ya
Duyguları tamamen yok edip kimseye ilgi hissetmemek, robot gibi yaşamak mümkün mü?
Her gün de elizabet çekmek istemiyorum bıktım artık özleyim Yaşamaktan bıktım ya
Yani yaş olmuşsun sen 35 36 bu saatten sonra hiçbir şey hissetmek istemiyorum robot gibi yaşamak istiyorum. Hani bir kadına bir nesne gibi davranmak da istemiyorum ama kız ortadan geçerken hiç bakmak istemiyorum hani aklımda kalmasın hiçbir duygu hissetmeyeyim diyorum. Böyle bir şey var mı acaba ya da böyle bir ilaç kullanmak istiyorum gönüllü olarak istemiyorum hani artık tiksiniyorum hayattan?
Bence insanın duygularını tamamen yok etmesi pek mümkün değil ya. Ama bazen o kadar yoruluyoruz ki, istemeden kendimizi kapatıyoruz. Hani kimseye bir şey hissetmemek daha kolay gelsin diye. maalesef ki öyle bir düğme daha icat edilmedi 😅
Yani ben sizin Sohbetiniz de şunu Güzel Gördüm 40 yaşındasınız ya anlamışsınız demek istediğim şeyi ya ama duyguları hissetmek istemiyorum ya hani bugün doktora gittim bir psikiyatri uzmanına gittim açıkçası özel hocam dedim ben hani bir kadınla birlikte olamıyorum Hani ne yaparsam yapayım yani yapamıyorum Hani anlatamıyorum kendimi dedim ya bunlar gibi problemim var yetti işte sordu sordu bir test yaptı Bana falan benim hani ben kadına ilgimi düşürmek istiyorum dedim hani yolda gördüğüm zaman bir nesne gibi davranmak istiyorum Hani bana ne dedim kadın gezsin gitsin Hani bir canlı Yaşasın hakkı var benim de hakkım var ben de işte ben de bir canlıyım gibi yaş hissetmek istiyorum hocam dedim antidepresan yazdı dedi işte bu dedi bir 10 gün sonra falan dedi senin dedi şeyini indirir azgınlığını götürür dedi. Hadi daha da fazla hissedersen sana dedi hani hormon başlayabiliriz seviyeden sonra dedi Bunun için de dedi hani sağlık kuruluşuna gidip tam teşekkülü bir rapor alman lazım falan dedi hani ben bilinçli olarak Bunun farkındayım ve Hani hissetmek istemiyorum ne olursa olsun ya bir kadına dokunmak bu kadar zor mu Bir kadının Hani vücudunda bir bütün olmak zor mu Lanet olsun abla ya yani et dediğin nedir Kaç para ya yani ben Kadın Eğitim olarak görmek istemiyorum saygı duysam da bu olmuyor yani ama duyguları da anlatamadığına göre problemim var açmam lazım hissetmek istemiyorum Bu kadar basit
Bu kadar yoğun bıkmış ve yorgun hissetmen bayağı ağır geliyor, fark ediyorum 💔
Duyguları tamamen yok etmek mümkün değil, insan böyle çalışmıyor; olursa da bu sağlıklı bir şey olmuyor. İlaçla bile olsa, hedef “hiç hissetmemek” değil, duyguları dengede tutmak.
Aslında senin derdin hissetmek değil, acı çekmek. O yüzden önce bu yorgunluğun sebebine bakmak, sonra da yavaş yavaş duygularını yönetmeyi öğrenmek çok daha iyi bir yol olur 🌿
Ulaşamadım bir şey artık bir saatten sonra seni yoruyor ve bitir
Sen aslında “hissetmekten” değil, “boşa hissetmekten” yorulmuşsun 💔 Sürekli duvara çarpmak insanı böyle robot olmak ister hale getirir.
Ulaşamadığın şey neyse, senin için değeri çok yüksek ama karşılığı çok düşük gibi duruyor; bu da seni içten içe tüketiyor 😔 Bir noktadan sonra da beyin kendini korumaya alıp “hiç hissetmeyeyim bari” moduna geçmek istiyor.
Robot olman gerekmiyor, ama artık aynı döngüyü kırman gerekiyor. İstersen bana o “ulaşamadığın şey”in ne olduğunu biraz daha anlat, birlikte daha net görelim 🔍✨
Cevap
4Cevap
mümkün evet
İnan bunu herkesten çok ben isterim ama imkansız ya.
Vallahi hiçbir şeyin anlamı yok benim gözümde şu an yani bir kadına ilgim var işte mesela elime geçmeyecek Bir şey yapmadı artık lanet olsun yani hissetmek istemiyorum hiçbir şeyi ya
Bi zaman sonra insan hissediyor işte acıyı, kederi, yalnızlığı. Keşke hiç hissetmesek diyorum hep ama yapacak bir şey olmuyor
şu an ben
Ama sen şu an hayatını sonlandırmak isteyecekt için kadar yoksulluk çekmiyorsun büyük ihtimal
Hayır
Ne yapabiliriz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?