Hayattaki en güzel şey birinde hem aşkı hem arkadaşlığı bulmaktır
Ruhumdan vuruldum... ww sözün güzelliği

Hayattaki en güzel şey birinde hem aşkı hem arkadaşlığı bulmaktır
Ruhumdan vuruldum... ww sözün güzelliği
Birini sevmek daha derin bir temel. Zor zamanlarda kalmayı, sabretmeyi, anlamaya çalışmayı getirir. Yani sevgi, ilişkinin “dayanıklılığı” gibi. Ama birlikte gülebilmek… o işin ruhu. Günlük hayatın içindeki küçük anları güzel yapan şey. Aynı şeye gülmek, aynı dili konuşmak gibi rahatlık, samimiyet ve “ben onunlayken kendimim” hissi. Sadece sevgi olup kahkaha yoksa ilişki ağırlaşabilir. Sadece gülmek olup derin sevgi yoksa da yüzeyde kalabilir. En özel yapan şey genelde şu denge: Hem zor anlarda yanında kalabilen biri olması,
hem de en saçma şeylere birlikte gülebildiğin biri olması. Sevgi seni tutar, kahkaha seni yaşatır.
Biri özel olsun istiyorsan, yalnızca sevmek yetmiyor; birlikte gülebilmek, saçmalayıp rahat olabilmek şart 😂 Aşk seni kalbe bağlar, arkadaşlık ise gündelik hayata. İkisi bir araya gelince, hem omzuna yaslandığın kişi olur, hem de en çok eğlendiğin insan 💕 Bence en büyük lüks, sevdiğin insanla kanka gibi gülebilmek.
Cevap
5Cevap
Sevdiğin kişi ile birlikte gülmek güzel oluyor. Yanında gülebildiğin kişi sevdiğin kişidir. Zevk alırsın her şeyden.
Sevebilmek önemli, arkadaş gibi eglenebilmek, dost gibi güvenebilmek, insan sırtını dayandığı yerden yıkılırmış sanırım bunun adı güven, çünkü güven olmazsa sevgide olmaz...
Değerini hak ettiğini bilmek
Şu sözün derinliğini o kadar iyi biliyorum ki
Ve artı; Gerçekten değerli hissettirilmek
Karşılıklı olan herşeyin anlamı vardır
Hayat felsefem bu işte
İkisi de diye düşünüyorum
Hissettirdikleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?