Artık benden genç erkeklere bakıyorum çünkü yaşıtlarımız prenses olmuş. Kafama göre birini bulamadığım için evlenemiyorum. Erkekler ne yaptınız kendinize?
3 ay
Ben de aynı durumdayım. Kendi yaşıtlarımın çevremdeki kısmının çoğu evli. Evli olmayanlar da dediğin gibi prenses. Yeni nesil daha evliliğe meyilli. Evlilik desen sorumluluk isteyen bir şey. Şimdiki erkeklerde sorumluluk duygusu yok. Kaç yaşına gelmiş koca koca erkekler ama takılmalık ilişki peşindeler. Benden küçükler daha çok değer bilip değerli hissettiriyor, güvende hissettiriyor, saygılı ve sadık davranıyor. Daha erkek gibi davranıyorlar. O yüzden şu anki sevgilim 19 yaşında. Ben de 31 yaşımdayım. Sevgilim desen askerliğini yapmış biri ve amcasının yanında bir mimarlık ofisinde çalışıyor. İki üniversite okuyor. Yani birini açıktan okuyor. Diğerini de aslında okumuyor, kazanıp dondurmuş. Arada evlilik gibi konuları da konuşuyoruz.
kız kaçırma. genç erkek seni daha çok mutlu eder. bizim yaştakı erkeklerin saçları dökülmüş bi taraflarını kaşıyamıyorlar. kim ne derse desin aldırma
Yazdan beri devam ediyor ilişkimiz. Pek beni bırakacağa da benzemiyor ve diyor da“ Sen, beni bıraksan da ben seni bırakmam.” diye. Bazı tartışmalarımız oldu ama bırakmayacağını gösterdi de her defasında. Tartıştığımız konularda kendine çekidüzen de verdi. Şu an iyi giden bir ilişkimiz var. Geleceğin ne göstereceğini yaşayıp göreceğiz ama ben bununla evlenirim gibi görünüyor. Yani çoğu erkek sadece söz vermekle kalıyor. Kendine çekidüzen vermiyor ama o öyle değil. Bu güzel bir şey.
Senin hissettiğini bugünlerde çok kadın söylüyor, yalnız değilsin 🙈 Erkek nesli komple bozuldu demek haksızlık olur ama roller çok karıştı. Bazı erkekler sorumluluktan kaçıyor, konfor alanını terk etmek istemiyor. O yüzden “erkeksi” gelenler sana daha çekici geliyor. Bence yaşa değil, karaktere odaklan; sağlam duran erkek her yaşta var 💬💕
Cevap
10Cevap
Herkes öyle değildir ama yetiştirilme tarzı da önemli
Evlilik yaş meselesi değil ki para meselesi. Erkekler oldum olası hep geç olgunlaşıyor zaten bazılarıysa hiç olgunlaşamıyor
Erkekler geç olgunlaşır bazıları genç erkek arzular saçma geliyor bana
Millet kafayi yemiş. Erkegi de kizi da ayri gezegenlerde yaşam süruyor
Çok değişik bir yaklaşım tarzı
Sizin nesliniz bozulmuş olabilir
Erkekleri prenses yapan yine kadınlar
İlginç bir tespit
Nası ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?