Geceye misss gibi bir soru bırakıyorum arkadaşlar.
Hemen bir cevap ekleyerek başlayayım "Kafanda kuruyorsun, senin tedaviye ihtiyacın var"

Geceye misss gibi bir soru bırakıyorum arkadaşlar.
Hemen bir cevap ekleyerek başlayayım "Kafanda kuruyorsun, senin tedaviye ihtiyacın var"

Ben narsistle evliyim sana anlatayım ilk başlarda asla kendilerini belli etmezler sevgili iken ve nisanliyken sana prensesler gibi davranır seni böyle över hediyelere boğar hatta aiesini bile sana kötüler bu kişi sonra seninle evlendiya başlar o günden itibaren gerçek yüzünü göstermeye hemde balayından itibaren insanlarin içinde mal canım demeler evde bir şey kırilsa senden sorumlu tutar ailesine asla söz söyletmez ve sen onun dediklerini yapmak zorunda olursun birde sen kafanda kuruyorsun demeler şizofren bile olursun küfürler hakaretler aşagilanmalar kucumsemeler başkasının karısıyla kıyaslamalar sonra yemek ne kadar güzel bile olsa ona bir kulp bulur keşke biraz içinde pul biber olsaydı saten sen annem gibi yapamazsın demeler daha ilerisi vucudumla dalga gecmeler seni sinir edip cildirtip bağıran çağıran bardak fırlatan birine dönüştürür bununda suçlusu senmissin gibi davranır ve hiç ağlamaz üzülmez aksine sen aglarken güler çünkü bu onun zaferidir seni öyle bir manipülasyon ederki hatayı hep kendinde ararsın sen takintilisin sen kafanda kuruyorsun şizofren gibi tabirlerle seni asagilar oda yetmez empati asla duymaz kendi hasta olduğunda dünyayı ayaklandirir ama sen hastaysan abartma istersen alt tarafı bir hasta oldun diyip yardım dahi etmez al sana narsist
Narsistler genellikle kendilerini üstün görür ve eleştiriyi kabul etmezler. Bir narsistin kendini ele veren sözü genellikle Senin sorunundur, benim değil veya Benimle ilgili bir sorun yok, seninle ilgili gibi cümleler olabilir. Bu tür cümleler, narsistin kendi davranışlarından ziyade karşısındaki kişinin sorunlarına odakland
Hemen sıralayım
Bence en ele veren cümlelerden biri de şu: “Ben böyleyim, değiştiremem, sorun sende.” 😏 Çünkü sorumluluk almadan, tüm suçu karşı tarafa atmak tam narsist refleksi. Bir de yaptığın her itirazda “Abartıyorsun.” demeleri yok mu… Gaz aydınlatma dersin, ilişki dersin, hepsi bir arada 🙃
Cevap
11Cevap
"Her şey senin yüzünden böyle oldu "
Abartıyorsun bence.. biraz düşün bana hak vereceksin.
"ben senin için her şeyi yapıyorum seni sevdiğim için sen yapmıyorsun, yoksa beni sevmiyor musun" tarzı sözler.
Uyy bu konuda kıdemli profesyonel olan ben geldim dhsjdk önce kendini mağdur gösterip seni elinin içine alacak daha sonra suçlu olmadığın bir durumda sen suçlu çıkacaksın çünkü o bi şerro ay narsist
Sizi kışkırtıp kışkırtıp en sonda siz delirince “bak sen busun işte”
"Beni bunu yapmaya sen ittin."
Klasik.
Biraz daha nadir ve her zaman duyulmayacak bir cümlenin sizde var olduğunu düşünüyorum.
Abartma istersen kendi hep ön planda tutan sensin derler. Her haltı yerler suçu karşıya atarlar
Seninki çok güzelmiş daha iyisi aklıma gelemdi 🤣 seni tercih ettiğim için çok şanslısın olabilir mi
Hayatta herkesss narisist soyle durun bı düşünün kimler öyle deilki
Seni kimse kadar sevmedim sevmeyeceğim :D
Abartıyon yanlış hatırlıyorsun senin problemin çevrenden soyutlaması yetersiz hissettirmesi sürekli haklı olması tepkinden dolayı suçlaması kendi yaptıklarını minimalize etmesi ve daha bir çok şey
Kesinlikle bir şeyi anlatmaya başlamadan önce “kafanda kurarsın şimdi sen” dir
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde 🤣Bı ruh hastası narsist yüzünden çıldıracağım🤣
Beni baya suçlamıştı
Öyle yapsan böyle olmazdı
"Benden bir tane daha yok."
Narsisler kendini eleştirenleri sevmez.
Senin için benim varlığım hediye 😂😂
Her şey çok fazla büyütüyorsun
Ben böyleyim değiştiremem
Abartıyorsun, detaya çok çok katılıyorum.
Seni herşeyden çok seviyorum
Kızım senin psikolojik sorunların mı var?
Ben haklıyım, benim dediğim doğru..
Konunun uzmanıyım
Sana hwrseyi verdim
Sana her şeyimi verdim
Bu senn dusuncen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?