Her şeyi ben bilirim derler. Zaten bir insan lafa ben böyle çok iyiyim ben şöyle cok mukemmelimdir diye başlıyorsa kaçarak uzaklaşmak lazim. Bir hata yaptıklarında asla özür dileme huylari yoktur. Çünkü onlar asla hata yapmazlar.
Hep bana hep bana mantığıyla hareket eder. Senin ne düşünmüş, hissetmiş olduğunu önemsemez. Devamlı olarak istediği bir şeyler olmayınca seni manipüle etmeye çalışır, küçük düşürür, kıyaslar.
egolu olur benc, l olur kendini bir halt sanar hep kendini haklı kendini dogru görur yapamayacagı şeyleri yapabilecekmiş gibi görunmeye çalısır oldugundan farklı görunmek ister farklı dusunceler karsısında sana belli etmesede içten kızar
Ya aslında bu o kadar zor bir şey değil o kişiyle yüz yüzeysen beden dilinden ses tonundan bakışlarından aurasından sezersin ama burada önemli olan hislerine kulak vermen ve özellikle de bir kişiyi ilk gördüğünde ki hislerine kulak ve o ilk o kişiyi gördüğün an çok önemli çünkü henüz o kişiye dair zihninde ve ya duygularında hiçbir şey yok ve o boşlukta gelebilecek duyguları görmezden gelme
Öyle yaparlar kendilerini haklı görürler suç sendeymişsin gibi davranırlar. Bir sorun olduğunu bilirler ama kendilerinden kaynaklandığını kavrayamazlar işlerine gelmez.
şu an başkası ile nişanlı 7 ay 4 yıl bekledim onu, başkasının olsun diye beklemişim, umursamaz oluşu sadece banaymış, hakkımı hiç helal etmedim o günden beri, ama kötüler her zaman gün görüyor maalesef.