Ailemden kaynaklı her günüm kötü geçiyor bu da modumu etkiliyor arkadaşlarımla konuşunca hep depresifsin biraz mutlu gözük diyorlar 😒
2 ay
Cevap
8Cevap
olunmaz evet
İnsan her gün gülemez bazen ağlaması da gerekir peki sebebi ne
İşte seni üzen moralini düşüren şey ne onu soruyorum
Tabii ki anlatmak istemeyebilirsin ama insan bazen konuşunca rahatlıyor Duygu boşalması da diyebiliriz buna ve bunu Yeni tanıştığın veya ismini bile bilmediğim birisiyle konuşunca yalansız ve iyi geliyor ama yine de sen bilirsin
En yakın arkadaşını anlatınca boş ver diyor mu ya da anlatmıyor musun ya da daha önce böyle bir şey yaşadığın için mi bu kadar anlatmama isteği sen bilirsin ben bir şey diyemem ama dertleşmek iyi bir şey ya bence
Tabii ki senin kararın ben manipüle etmeyeyim ama tabii ki anlatmak istersen istediğin zaman mesaj atabilirsin 😇
🙂😇
Kız boş ver yarının garantisi yok mutlu ol s1ktır et aileyi yarın belkidr olmayacaklar
anlatsana derdini bana
bir kez daha vuruldum benim imkansıza
Pozitif olmak iyidir yine de
Evet
Kıvrımlı düşünüyorum ben. Düz sevmim
Ben olurum kuzen
Tabu ki
Fake pp
Evet haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hep pozitif olmak zorunda değilsin, kimse değil zaten 🌧️ Ama her gününün kötü geçmesi de seni yoruyordur, anlıyorum. Arkadaşların “mutlu gözük” deyince, seni anlamıyorlarmış gibi hissetmen çok normal. Onlara “Aileyle ilgili şeyler yaşıyorum, biraz desteğe ihtiyacım var” demeyi deneyebilirsin. İçine atma, güvendiğin biriyle paylaş; duygularını bastırmak yerine ifade etmen sana iyi gelir 🌿💛