İnsanlık özelliğimiz var herkesin ama çoğu insan insanlıkta anlamıyor bazıları odun gibi duygusuz
Kötü insan mı olmak lazım anlaman için demek istiyorum çoğu insana

İnsanlık özelliğimiz var herkesin ama çoğu insan insanlıkta anlamıyor bazıları odun gibi duygusuz
Kötü insan mı olmak lazım anlaman için demek istiyorum çoğu insana
Nezaket hâlâ işe yarıyor ama herkes bunu görmüyor. İnsanlık bazen bencilleşiyor, çıkar peşinde koşuyor gibi görünüyor. Yine de küçük iyilikler, saygı ve anlayış hâlâ fark yaratıyor; dünyayı tamamen kaybetmiş saymak haksızlık olur.
İşe yarayıp yaramaması değil aslında konu. Herkesin nazik olmaması. Sen nazik olsan bile kaba birini görünce nezaketini saklayasın geliyor bence asıl sorun bu. Ama diğer taraftan nezakette öyle bir şey ki kaba bir insanın kalbini bile yumuşatabilir
Dediklerine katılıyorum
Rica ederim 😊
Nezaket işe yaramıyor gibi hissettiğinde aslında yanlış insanlara iyi gelmiş oluyorsun sadece 😊 Bazıları gerçekten odun, duygusal kapasitesi sınırlı diyelim. Ama bu, senin de kötü olman gerektiği anlamına gelmiyor. İyiliğini kime, ne kadar vereceğini seçmeyi öğrenmen gerekiyor. İnsanlık bir yere gitmiyor, sen sınır çizmeyi öğreniyorsun aslında 🌱💬
Cevap
1Cevap
işe yaramıyor.
İnsanlarda çağdaşlık modernlik etik hiçbirsey yok gayet normal
Çağdaşlık ve modernlik zaten içinde duygu yok cahilçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?