İş arkadaşlarım haksız yere yalancı deyip satış çalıyor, mağazada bu mobingle nasıl başa çıkabilirim?

Satış danışmanı olarak bir giyim mağazasında çalışıyorum. Müşteri geldiği zaman hep senin benim kavgası oluyor. Ben karşılıyorum, bir bakıyorum o bakmış oluyor. Diyorum ne olacak canım hadi baksın.

Olay bana olunca "satış çalıyorsun, bizim müşterimiz, etrafı gözlemlemiyorsun, bana ait, nereden senin oluyor müşteriye sordum (size hoş geldiniz var mı diye soruyor bazıları da şansıma hayır diyor dediğim halde) yalan söylüyorsun, sana ait olmayanı benim diyorsun, yalancısın, seninle muhatap olmayacağım " vs. deniliyor.

Onlar aynı şeyi yapınca yani benim müşterimi çalınca, ben bunu söyleyince olay oluyor ve yalancı duruma düşüyorum.

İş arkadaşlarım ile bu yüzden anlaşamıyorum. Müdür yardımcısına söyledim bana yalancı diye itham ediyor diye dedi ki yapabileceğim bir şey yok. Halbuki onlarla kanka ve beni sevmiyor.

Ne yapabilirim? İş yerinde her gün kaostan bıktım.

İş arkadaşlarım haksız yere yalancı deyip satış çalıyor, mağazada bu mobingle nasıl başa çıkabilirim?