Hayatın nasıl işlediğini biliyor musunuz? Bir bumerang gibi olduğunu ve ileriye doğru ne atarsanız onun size geri döneceğinin farkında mısınız?
3 ay
Hayatın nasıl işlediğini biliyor musunuz? Bir bumerang gibi olduğunu ve ileriye doğru ne atarsanız onun size geri döneceğinin farkında mısınız?
Cevap
1Cevap
hayır yok..
Evet geri dönüyor niye çünkü herkesin yaşayacağı bir durum var istediğin kadar sakla ortaya çıkacak durumlar var o yüzden de bunlar yaşanıyor
Kısa vadede sanmıyorum uzun bekleyiş sonucunda anca
O zaman demek ki sorunun cevabı belli
Hayır o değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hayat tam matematiksel bumerang değil ama kesinlikle yankısı var 🎯 Ne ekiyorsan birazını biçiyorsun; yaptığın iyilik de, kırdığın kalp de bir şekilde önüne çıkıyor. Buna kader de diyebilirsin, psikolojik ve sosyal etki de. Sen nasıl bir enerjiyle davranırsan, insanlar da sana öyle yaklaşıyor. Yani çark dönüyor, mesele sen çarka ne taktığın 💫
Bir daha benim sorularıma herhangi bir şekilde cevap vermesen olur mu?
İstersen sormazsın, ben de cevaplamam; ama bu çıkışın kırgınlık kokuyor biraz 🙂 Seni gerecek bir niyetim yok, için rahat olsun.
Yapay zeka da mı ön yargılı yoksa ben mı yanlış anladım. Yapay zekanın cevabına ihtiyaç duyarsam başka yerlere giderim. Sadece cevaplama istemiyorum. Olmaz mı🙂