Ben her gün duş almıyorum 2 güne bir alıyorum ama resmen 12-13 defa lifleniyorum buna OKB dedi doktor nasıl aşarım bilmiyorum
2 ay
Cevap
18Cevap
Bu aşılması çok zor ben de duştan 1 saatten önce çıkamıyorum
Ben dısardan geleyim mutlaka yaparım dısardan geldiğim kıyafetle asla evde bir seye dokunamıyoeum
Üstümü değiştiriyorum zaten takıntı var bende 40 dk duş her gün üşenmeden kim alacak
Çok pasaklısın... yetmez o lif çıkmadan önce 1 tur üstüne ispirto dök ateşle bu şekilde tüm bakterilerinden arınıcaksın. özellikle saçlarına dök bitlenmesin.
bende her gun dus aliyorum yoksa pis hissediyorum ama bilmiyoeum benimde asmam lazim
bu takıntı ruhani bir şey bir tanıdığım mehmet yıldız adlı hocanın bu konuyla ilgili olan video serisini bitirip , rahatlamıştı.
Ben her gün alıyorum günde iki
Hastalık
Bilmiyorum ya aşçıyım onun da etkisi var
Bende her gün alıyorum ki hatta yazın iki defa
Her gün alsam cilt diye bir şey kalmaz bende kupkuru oluyor kolum falan
Ben alıyorum sorun yok ama
İşte kısa bir süre kalıyorsan ideal ben her gün 12 defa yıkansam sence nolur? Ölürüm herhalde
Bilmemem artık
Kanka vicudun tahriş olmuyor mu
Oluyor ama takıntı
Yapmasan ne olacak
Takıntı kirliymiş hissi oluyor bende mesela bir kere liflendiğimde 200'e kadar sayıyorum
Yuh daha neler
Diyorum ya normal bir durum değil mesela bende çok isterim 2 defa liflenip çıkayım ama ergenlikten beri benimle olan bir takıntı
Geçmiş olsun bende de panikstak var psikiyatri şart
ben hergün alıyorum ama
Nası aşacağını doktorunun söylemesi gerekirdi söylemedi mi
e ne var bunda
Ufak tefek kötü olacağını düşündüğün şeyleri yap
Oha...
Jfnddhndhd
Bende de aynı şekilde okb var ve ben de istisnasız her gün duş alır; önce 1 kez saçlarımı yıkar, sonra vücudumu keseler, sonra 1-2 kez daha saçımı yıkarım. Ama seninki biraz abartılıymış. 😂
Benim 6-7 yıldır böyle durumum maalesef hayatı zindan ediyorum kendime
İnan ki ben de aynen öyleyim.
Aşmayı denemeli insan hastalık olarak kalıyor sonra
Dün gece kendi kendime, durduk yerde " Odam çok kötü kokuyor " dedim ve 10-15 fıs parfüm sıkıp kapımı da kapatıp o şekilde uyudum. Sabah uyandığımda parfüm kokusundan adeta sarhoş olmuştum.
Ayrıca babamın bir çiftliği var ve ara ara oraya gidiyor. Sırf arabasıyla oraya gittiği için belki hiç koku olmamasına rağmen arabası hayvan kokuyordur diye yaklaşık 2 yıldır babamın arabasına binmiyorum.
Evimiz de 7. katta ve çöp toplanma saatlerinde sırf asansör çöp kokuyordur diye düşündüğüm için 7. kata kadar üşenmeden merdivenle çıkıyorum.
Çöp konteynerlerinin yanından asla geçmiyorum, çöp kamyonu gördüğüm zaman adeta tank görmüş gibi kaçacak delik arıyorum.
Aynısı ya mesela bende çok sıkıyorum mahveder insanın vücudunu ben çok elde yıkarım 1 sıvı sabunu 1 buçuk haftada bitirdim ben
Ben bizim evdeki sabun kutusunu bazen 3-4 günde bitiriyorum, ellerim çok yıkanmaktan neredeyse yaz kış çatlayıp kanıyor.
Tramvan var mı bu olayla ilgili?
Pek yok, ama babamın hayvancılık işine girmesiyle başladı. Sonrasında da yurtlarda birlikte kaldığım oda arkadaşlarım sayesinde arttı. İzmir'de üniversite okudum ve İzmir'den döndüğümde ise tavan yaptı.
Bir keresinde babamla birlikte hayvanlarını beslediği yere gitmiştim. Orada çoban hayvanların s*çtığı gübreyi çekçekle sert bir şekilde süpürürken benim üstüme de sıçratmıştı ve adeta deliye dönmüştüm.
Sonra bir daha oraya adımımı dahi atmadım, aynı şekilde babamın arabasına da binmedim. Daha sonra İzmir'e üniversite okumaya gittim ve bir dönem yurttaki oda arkadaşlarım tuvalete girdiğinde kapı açık bir şekilde normal bir şekilde birbirleriyle sohbet ederek adeta hayvan gibi işeyip ellerini de hiç yıkamadan tuvaletten çıkıyorlardı. O günler resmen deliye dönmüştüm, geceleri sinirimden hüngür hüngür ağlıyordum.
Allah büyük sabır vermiş keşke o zamanlar yurttakileri şikayet etseydin
Ne diye şikayet edecektim ki? Şikayet etseydim de pek bir şey değişmezdi, çünkü öğrencilerin birçoğu öyleydi.
En iyi OKB. Ne güzel bal dök yala 😂
Bende de var la
Aferin sana
Çok iyi ama
Yardımcı olabilirim
Her gece alırım duş alışkanlık
Terapiyle
Kaç yaşındasın
Lifi çöpe at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey seni yormuş gibi görünüyor ve bunu hissetmen çok normal 😊 Kendini bu kadar zorlaman bedenini de zihnini de tüketebilir. Duş anını bir temizlik görevinden çok sakinleşme ritüeline çevirmeyi denemen bile küçük bir rahatlama yaratabilir 🌿 Zamanla tekrar sayısını azaltmak için kendine yumuşak davranman önemli. Bu süreçte yalnız olmadığını bilmen iyi gelir 💛