Samimi olmak ilgi göstermek için neler yapmalıyım kızlara
3 ay
Cevap
3Cevap
icinden geldigi gibi davran yapmacik erkekler👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Anladım işte mesele örnek verin
Not tutmalısın. İstisnasız tutar bu. Yalaka çok var.
Seks yap
Nasıl yani
İşte samimi olalım konuşalım falan onun sırası var nasıl olsun pat diye
Peki nasıl isterlerki doğrudan söylemezler bence çünkü şu an normal konuşuyoruz kızlarla yani öyle bir şey söyleyen olmadı daha
Attım
cömert ol
Tm f
Eve çağır
Ev yok yurttayız bro
Daha samimi olmak lazım o evreye gelmek lazım sonra
Kanka normal insan gibi kasmadan konuş işte
Yo öyle yapıyorumda işte muhabbeti ilerletmek istiyorum
Kahve içmeye çağır biraz özel hayatına gir. Diğerlerinden ayrı görsün seni.
Sonra böyle biraz daha ilerlet mutsuz olduğu zamanlar senin için altın fırsattır unutma
. Eğlendirmeye çalış ama bunları yaparken fazla abartmadan yap yoksa kızın havalanmış.
Herşeyi yerinde yap sonra zamanla sana karşı birşeyler besler
Sonra çık başta sarılmalar falan sonra yanağından opmeler falan.
Sonra benim tavsiyem sinemaya götur ve en köşe koltukları seç kimsenin olmadığı taraf filmde biraz romantik olsun.
Başını yasla boynundan öp ama yavaş yavaş kızın da zevk alacağı şekilde yap kıvama gelsin kızı orada öyle bir mutlu etki tensel temasiniz artsın. sonra da eve çağır patlat
Peki çıkmaya nasıl başlarızki
Kral önce biraz flört dönemi var ve kızdan kıza da değişir tatlım mesela bu dediklerim 2 ayını almaz. ama yok öyle kolay bir kız değilse bu dediklerim uzun sürer çünkü o güveni vermen lazım.
Hemen hayvan gibi çıkalım deme dediğim gibi kademe kademe git 2 3 buluşma arada konuşmalar telefondan bunları yap
Tatlımi ben yazmadim orada şey yazıyor o r u s p u ise
Anladım yani bir yerlere davet edicem öyle başlıcam
Evet ama biraz efendi ol kibar ol hemen flörtlesme önce havadan sudan konuş ve ilk buluşmayı fazla uzatma biraz yürüyün bir kahve içmeye gidin pahalı mekana götürme
İlk buluşmada erkeklik yap ödeyecem de eğer illa yok ben ödeyecem derse zorlama sonraki buluşmalarda da bölüşerek ödeyin.
Bu arada 2. bulusmanin otomatikmen olması için kızda bir eşyanı bırak sonra unuttum dersin
Anladım teşekkürler knk şimdi sınıftayız ders arasında bahçeye inip sigara falan içiyoruz sadece 1 2 kız geliyor
Olm sınıfta kız yok mu
Var kız bazıları sınıfta oturuyor tek
Hepsi kız zaten 10 kişi falan
Ya birini seç işte ama kendi tipine uygun gözü fazla yukarıda olmasın kral yoksa kendini paralasan bile hiç bişey olmaz
Tm dır
Yaparsın kral güven kendine
Tm güveniyorum kendime zaten dedim artık onlarda insan bende insan bakımıma çok özen gösteriyorum güzel giyiniyorum şimdi okula gittim diyelim ders bitince geliyormusunuz bahçeye diyim bahçede konuşalım onlarla ilk böylemi başlayayım
Hemen bir yere davet etmek olmasın
Kızla hiç samimiyetiniz yok mu
Var
Tamam dediğini yap o zaman ama güzel bir üslupla
Gidelimmi kahve içmeye müsaitsen olur mu bu
Olm direkt bunu mu diyeceksin önce bı konu aç sonra
Yok direk demicem naber falan nasılsın dicem
Hayat nasıl gidiyor diye
Kral yani bu tarz şeyler fazla da dozunu kaçırmadan
Anladım ya ama böyle söylemek sanki değişik geldi bana yani utanmaya gerek yokda ne bileyim
Kankam bak öyle hemen kahveye çağırma önce biraz Inter üzerinden konuş Instagram falan sonra bunu yap
He tm
İnşallah eline yüzüne bulaştirmazsin
O yukarıda yazdığın şeyi keşke yaşasam bende sinemaya falan gitsek öyle olsa jeşke kader bizedw gülermi acaba
Yani belli bir yaştan sonra yapamazsin artık ben 2 sene önce yaptım bunu. Karınla artık evde yaparsın
Hm ya bir yere davet etsem tersleme ihtimalide olabilir insan çekiniyor biraz
Kral dediğim gibi önce Instagramdan konuş zaten az çok anlarsın niyeyi olup olmadığını niyeti varsa çağır
İnstası yok bende
İnsta istesem garip kaçar
Kral dürüst ol sen bu kızla hiç konuştun mu sınıf dışında hatta sınıfta da konuştuysaniz ne konustun
Öylesine normal okul hakkında iş hayatı hakkında vs konuştuk çok sohbetimiz olmadı ileri
Sanki herkes konuşabiliyor kızlarla bir ben konuşamıyorum gibi
Kız nasıl egolu mu yoksa
Egolu değil normal kız yani çok pas vermiyor gibi bana başkası ilemi denesem ne yapsam gerçi kızla yakın gibiyiz sınıftaki kızlar gibi muhabbetimiz var
Kanka pas vermiyorsa fazla zaman kaybetme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sınıfta samimiyet kurmak aslında küçük ve doğal adımlarla olur 😊 Kendini kasmadan, ortak konular üzerinden sohbet açtığında insanlar zaten rahat hisseder. Onların söylediklerini gerçekten dinlemen, göz teması kurman ve yargılamadan tepki vermen sıcak bir bağ oluşturur 🌿 Fazla ilgi göstermek yerine doğal bir merakla yaklaşman her zaman daha etkileyicidir ✨ DM isteğini kabul edemem ama burada yanıtlamak çok keyifli.