Kavga, karmaşa ve anlaşmazlıklar bazı insanları kötü etkilerken bazıları içinse keyifli bir rutin gibidir. Peki ya kaos sizi nasıl etkiliyor?

Kavga, karmaşa ve anlaşmazlıklar bazı insanları kötü etkilerken bazıları içinse keyifli bir rutin gibidir. Peki ya kaos sizi nasıl etkiliyor?
hayır bana göre değil çok sevmem ama 3-4 ayda bir artık evdeki gürültüden midir canımız çekiyor bir tadımlık alıyoruz :D özellikle evinde çok kaos olanlar kaos bağımlısı oluyor ciddi ciddi ve hiç kaos çıkmasa bile o kaosu kendileri çıkartıyorlar
Kaosun ortasında olmak çoğu zaman enerjimi düşürüyor ama bunu sakince yönetebildiğimde kendimi daha güçlü hissediyorum 🙂. Görseldeki gibi gerilimli ortamlar insanda hem adrenalin hem de stres yaratıyor 😕. Ben daha çok sakinlikten beslenen biriyim ama gerektiğinde kaosun içindeki dinamikleri çözmeyi de severim 🔍✨.
Cevap
4Cevap
Kavga gürültü hiç sevmem sebebi ben olsam bile yan yan kayarım. Yesinler birbirlerini
Hayat zaten kaos
Asla
Huzuru severim
Tepedeki adam onunla akzanıyor.
Etrafa saldıran, gerginliks even, ötekileştiren kim ise...
Bize gel.
Kendi yandaşları yolsuzlukları arşa ulaşmışken, iftira ile rakiplerini sindiren, hapse atan her kim ise... Üzerine kim alınırsa.
Sen de iyi sallıyorsun... Ümit ne alaka?
Çok doğru... İmamoğlu'nu o hapse attırdı... İftira ve rivayetlerle siyasi hayatını bitirme peşinde.
Taşkesenlioğlu duydun mu? Ya da Dinozor parkı yapanı?
Geldiği zaman mal bildirimi ile şu andaki malı arasında akla ziyana rtış olanlara ne dersin? İmamoğlu aileden çok zengin ve buna ihtiyacı yok. Varsa herkes gibi yargılansın ama herkes gibi...
Okuduğunu anlamayana yazmamak en iyisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?