Arkadaşlar evde tekim korkuyorum. Tek durmaya bir türlü alışamadım ne yapmalıyım 😢
2 ay
Sevdiğin bir diziyi aç veya arkada hafif bir müzik çalsın sessizlik zihninin oyun oynamasına neden olabilir kendini güvende hissetmek için koridor veya mutfak gibi yerlerin ışığını açık bırakabilirsin kitap okumak oyun oynamak veya biriyle telefonda konuşmak odak noktanı korkudan uzaklaştırır kapı ve pencerelerin kilitli olduğundan emin olup bir kez kontrol et ama buna takılıp kalma sonra ben güvendeyim diyerek rahatlamaya çalış korkun çok yoğunsa bir arkadaşını arayıp sesini duymak sana çok iyi gelecektir
Evde tek başına kalmak bazen gerçekten ürkütücü olabiliyor 😢 Ama senin yaşadığın şey çok normal. Kendini güvende hissetmek için ışıkları açabilir, sevdiğin bir filmi ya da sakin bir müziği açarak ortamı yumuşatabilirsin 🎶✨ Biraz dikkatini dağıtınca korku genelde azalıyor. Böyle anlarda hislerini küçümseme, kendine anlayış göster 💛
Cevap
26Cevap
film aç izle
Çok geç değil hâlâ geç değil, o korkuyu yenmen için kendi kendine çeşitli aktiviteler planla, evde tekidir ama yalnızdır değil, kendini meşgul etmekte önemli.
Yüksek ses müzik aç ve söyleye söyleye evin tüm odalarını gez inler cinler diyerek her odaya girdiğinde nah çek bu taktik işe yarıyor
Oda değiştirirken ben geliyorum diye bağır saklansınlar shshhshs
Komik kedi videoları izle biraz rahatlarsın
Tv aç arkada ses olsun. Yalniz hissetmiyorsun eğer cok kötuysen birilerini ara
Sesli sohbet edebilirsin yalniz hissetmezsin
Bende aksine tek kalmaktan aşırı hoşlanırım
Bence insanlardan kork
Birilerini çağır ya da sen git
arıyım konuslaım alskjdfşlasd
Keşke bi kız arkadaşını davet etseydin
Hemen oda kiralayayim sana
Fake Instagram araşma için uygunsundur
Rahat olacaksın canım