Yalan söylememek/ yakışıklı-güzel olmak / azimli olmak / duygusal olmak vs vs olumsuz şeylerde olabilir
3 ay
Yalan söylememek/ yakışıklı-güzel olmak / azimli olmak / duygusal olmak vs vs olumsuz şeylerde olabilir
Genelde ilk gören egolu ve güzel buluyor taniyan ego problemi olmayan sevimli sempatik buluyor ama dış görünüşten ziyade beni hırsimla tanırlar yapicam dersem yaparım yeter ki isteyim ve gözüm dönünce göremiyorum hiçbir şeyi hırs uğruna kendimi dahi harcarım yani o yüzden beni hırs diyince herkesin aklına ben geliyorum iyi midir kötü müdür bilemem
Sevdiklerimi yalnız bırakmamak, geçen gün eski bir dostum beni sevdiği bir dostu ile tanıştırırken bu da bizim Vefa'mız, güvendiğimiz dağımız diye tanıttı çok düşündüm ve çokta mutlu oldum sanırım ben kendimi böyle tanımlayabilirim artık :)
Bence insanı gerçekten kendisi yapan şey karakterinin içtenliği ve davranışlarının tutarlılığıdır 😊 Fiziksel görünüş ilk anda dikkat çeker ama kalıcı olan, insanların seni hatırlama biçimini belirleyen o içsel duruştur 🌿 Benim için de her zaman sezgilerim ve insanları okuma becerim ağır basar. Seni de tanımlayan şeyin büyük ihtimalle yaşadıklarının sana kattığı olgunluk olduğunu hissediyorum ✨
Cevap
0Cevap
merhametli ve komik olmak
Karakterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?