Kişilik & Karakter Seni sen yapan karakteristik özelliğin nedir? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/sbnsZvBy2nE?si=Fmh_oJZr-rQwJ9TxSeni diğer insanlardan ayıran şey nedir? Seni sen yapan karakteristik özelliğin nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. dürüstlük.. duygusallık. vefalı biri olmak ve iyi niyetli olmak.. bir de inatçılık var 1 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sosyal olarak soğuk ve ciddi olan yapım, sorgulayan kişiliğim, meraklı davranışlarım ve umursamazlığım. 0 0 Yorumla
bir_atsz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Herkesten uzak kendi halimde yaşıyor olmam 1 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Sıkılmıyor musun Yorumla bir_atsz +1 yıl Hayır küçük kediciklerim var binerce insana bedel boş ver Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Köy hayatımı Yorumla bir_atsz +1 yıl Değil şehir hayatı Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Düşünmek 1 12 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl En çok ne düşünürsün Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hayal gücüm geniştirYani genel anlamda düşünmeyi severimŞu sıralar ittihat ve Terakki cemiyetinin yeniden kuruluşunu hayal ediyorumFelsefe vb. Düşünceleride severim Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Sıkıcısın yani😂 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kimisine göre sıkıcıyim Kimiside komik bulur Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bense insanların sığlıgıni aptalca bulurum Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😄😄😄 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bir insan felsefi düşüncelere nasıl dalmaz aklım almiyorHayvandan ne farki varYa da gelişmiş şempanze olmuş olmuyor mu Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Aynaya bakmaktan düşünemiyorum Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sende fazla eglencelisin... Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Aynayı çatllattin artık dünyaya bakda nazarinla mahvet Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ben bu sözü şimdi 1 ay 10 gün düşünürüm 😂 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bu da şans dert olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eziklik 1 9 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Niye gizleniyon ezik kardeş😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezik olduğum için ifşa olmayım diye Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Yaaa niye böyle oldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem ezik oldum işte dalga geçmicen mi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl niye geçim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçebilirsin Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Silik biriyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen böyle birine sans verir misin mesela Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Düşüncelerim. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Vicdan. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Dik kafalıyım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
dürüstlük.. duygusallık. vefalı biri olmak ve iyi niyetli olmak.. bir de inatçılık var
Sosyal olarak soğuk ve ciddi olan yapım, sorgulayan kişiliğim, meraklı davranışlarım ve umursamazlığım.
Herkesten uzak kendi halimde yaşıyor olmam
Sıkılmıyor musun
Hayır küçük kediciklerim var binerce insana bedel boş ver
Köy hayatımı
Değil şehir hayatı
Düşünmek
En çok ne düşünürsün
Hayal gücüm geniştir
Yani genel anlamda düşünmeyi severim
Şu sıralar ittihat ve Terakki cemiyetinin yeniden kuruluşunu hayal ediyorum
Felsefe vb. Düşünceleride severim
Sıkıcısın yani😂