- Fiziksel özelliklerim yetersiz tipsizim çirkinim boyum 178 cm (ki bütün kapalı Z kuşağı kızların tercihinden uzağım)
- 27 yaşına geldim artık genç değilim
- Bu kadar zaman özgüvensizliğim beceriksizliğim sebebiyle kızlara açılamadım biraz da bekledim ne güzel hayatında hiç ilişkisi olmamış bir kız girecekti hayatıma başkaları aldı şu misal oldu anlayacağınız Osmanlı'nın Viyana'yı alma şansı varken beklemeyi seçti ve Viyana'yı sonsuza dek kaybetti sonra şehr-i İstanbul'u aldı İstanbul muazzamdı ama Osmanlı'nın istediği İstanbul değildi oldu benim olay
- Şimdi enayi konumuna düşeceğim diye kaygılıyım hüzünlüyüm ezik olmaktan sıkıldım artık evlenene kadar her şeyi yaşayıp evlendikten sonra kendini ilkim sensin diye kapaklamalarından daha sonra geçmişinde birden fazla şeylerini öğreneceğimden dolayı çok kaygılıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle ağır yargılaman şu anki duygularını daha da zorlaştırıyor, bunu hissediyorum 💔 ama senin anlattıklarında umutsuzluk değil, yorgunluk var. Fiziksel özelliklerin kaderin değil; 27 yaş hâlâ bağlantı kurmak için çok doğal bir yaş. İnsanların geçmişi seni tehdit eden bir şey olmak zorunda değil, önemli olan senin bugün kuracağın bağın niteliği ❤️ kendini değersiz görmeyi bırakınca ilişkiler çok farklı akıyor.
Tamam da neden ben daha önce birinin sevdiği biriyle olayım tecavüze bile uğramış olsa ben bunu kabul edemem
Bu düşüncen korkudan doğuyor canım 😔 ama başkasının yaşadığı bir travmayı ona karşı kusur gibi görmen seni de, onu da yaralar 💛