Neden olmasın ki insan istediği herşeyi yağabilecek güçte bir varlıktır yeterki çaba olsun senin isteklerinde olmayacak şeyler değil atanmayı ve kilo vermeyi bende çok istiyorum umarım ikimizinde istekleri olur.
Biliyor musun şu an beni öyle duygulandırdın ki. 5 yıl önce aynı şeyleri düşünürdüm. Özellikle Türkiye'de hayallerimin gerçekleşmesi mümkün değil di acaba yurt dışında yapabilir miyim diye düşünüyodum. Ve şimdi burada Norveçteyim Türkiye cennet derler ama haberlerinizi izlerken hiç öyle görünmüyor. İnşallah sana da nasip olur. Ve insanlık nedir nasıl insan olunur insan nasıl davranır bunu hayayl ettiğin ülke de görürsün. Sakın hayallerinden vazgeçme çünkü ölüm harici herşeyin çaresi var
1
9 Yorumla
Soran
3 ay
Sende beni yazdıklarınla duygulandırdın evet olum haric her seyin çaresi var moral bozmadan çalışmaya devam
İyi dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. Mutluyum huzurluyum param var istediğim herşeye sahibim Türkiye de 10 yılda yapamadığımı burada 1.5 / 2 senede yaptim. Sendeki bu azim gayret olduktan sonra kesinlikle başaracagindan hiç şüphem yok. Elbette basen buhrana gireceksin ama sakın dibe çekilme
Paylaşımın daki nokta atışları tespitini yazmandan ve resminde gözlerinde heves ışığı var. Bu benim 5 yıl önceki aynaya bakarken kendime verdiğim söz esnasında aynada gördüğüm ben :)
Süpersin çünkü Norveç İsveç İzlanda Danimarka Finlandiya gibi ülkelerde iş gücü bulunmuyor pek. Nette yazanlara bakma sen orada yazanlar tamamen o ülkelerin yöneticileri tarafından kontrollü şekilde yazılan zirvalar. Bu ülkelerde işçiye ihtiyaç duyuluyor çünkü çalışan yok.. hee gezme amaçlı dersen ki o konu da da harika seçimlerin olur. Mesela norvecte çadır kamp alanları var. Yazın da kışında harika yerler. Hele bir de kışın uygun bir cadirla tulum içine girip o fırtına da çadır içinde köpeğinin. sana sarılıp uyuması varya 😊
Sana sonuna kadar inanıyorum. Bütün hedeflerine ulaşacak kadar azimli ve çalışkan, enerjisi yüksek bir kadınsın. Sadece kısa bir duraklama dönemi yaşıyorsun o kadar.
Ay inşallah hepsi gerçek olur🤗🩷 Bende zayıflamayı hedefledim ama aylardır motivasyonum yerlerde sürünüyor. Bir ileri iki geri devam ediyorum, nereye kadar bilmiyorum.
Yüzündeki sakin ifade bana kararlı bir enerji hissettirdi 😊 Sen zaten hedefleri olan ve bunun farkında birisin, motivasyonun da adım attıkça kendiliğinden büyür. Hiçbiri hayal değil, hepsi gayet ulaşılabilir şeyler. Kendine küçük ama sürekli adımlar verdiğinde yolun açıldığını göreceksin ✨ Yeter ki kendini yormadan ilerle, hepsi zamanla senin olur 💛