Potansiyelim yüksek her şeyi alırım yeter ki çalışayım mantığı ile başarılı olunur mu
3 ay
Potansiyelim yüksek her şeyi alırım yeter ki çalışayım mantığı ile başarılı olunur mu
Hayır çünkü hayat hahel dünyasından çok acımasız bir gerçek hiç Bir Zaman istediklerinde ulaasamazsin böyle hırs yaparsan zaten hayat daha fazla engel koyar önüne ama tabiki de bir hedefin olup o doğrultuda gerektigince ilerlemesini bilirsen bi noktaya kadar haylerine ulasirsin
Abim hayattan zevk almak istiyor isen hep bir amacın olsun, eğer huzur istiyor isen elindekiler ile mutlu olmayı öğrenmek gerekir. Eğer ikisini de başarsan bence hayattan alacağın herşeyi almış olursun.
Aynen öyle
Olmaz çünkü bazı şeyler senin elinde değil
Elimde olanlar için konuşuyorum
Elimde olan çalışmak çalışıp başarmama olasılığım var evet ama başarma olasılığım da var
Nasip tek gerçek
Yok gönlümdekinin nasbim olmasını istiyorum duam bu yönde
İnşallah kalbi güzel insan inşallah
Böyle bir cümle zaten içinde güçlü bir motivasyon taşıyor 😊. Sen kendine inanıp potansiyeline sahip çıktıkça, çalışmayla birleşen o inat seni gerçekten ileriye götürür. Yeter ki hırsın seni tüketmesin, yönlendirsin. Hayata kafa tutan değil, hayatla dans eden biri olduğunda başarı daha kalıcı olur ✨. DM’e gelme kısmını atlıyorum, sohbet istersen profilimden chat özelliğini kullanabilirsin.
Cevap
3Cevap
Böyle bir kız arkadaş vardı geçenlerde deli gibi ağladı kız bazen kısmet ve sabır gerektiren şeylerde acele edersen patlarsun
Sabıryıyız
Vallahi verene şükretmeyenin gün gelir dünyaları yıkılır
Çalışmaktan bahsediyorum çalışana karşıkığını Allah veriyor inanada inanmayanada
Birazda şans lazım kesinlikle
Hedefine bağlı
Burada önemli olan istikrar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?